Speelhuisjeskeuze
Home

Zone atex verlichting biedt veel voordeel

Ben je op zoek naar een verlichtingsbron van goede kwaliteit? Dan is er een ruime keuze aan tal van verschillende lampen. Maar, wat is dan precies de definitie van een lamp van goede kwaliteit? Dat is voor iedereen anders. Daarom ga je online ook niet de verlichting vinden die je zoekt, als je gaat zoeken op termen als ‘lamp van goede kwaliteit’ etc. Veel verstandiger is om specifiek op zoek te gaan naar de verlichting die je nodig hebt. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar linear lights of een hanglamp? Dan kun je hier specifiek naar op zoek gaan. Ditzelfde geldt voor schijnwerpers, handlampen, LED TL buizen en retrofit lampen. Ben je benieuwd waar je terecht kunt met vragen tot een specifieke lamp en waar je verlichtingsbron naar wens kunt halen? Wij vertellen het je in dit artikel!

Explosieveilige verlichting

We hebben zojuist al een aantal verschillende soorten lampen benoemd, maar misschien wel je wel helemaal niet op zoek naar deze verlichtingsbronnen? En ben je bijvoorbeeld wel op zoek naar explosieveilige lampen. Deze unieke lampen zijn zowel offshore als onshore geschikt en zijn met uitstek te gebruiken op industriële locaties. Deze lampen zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende soorten en maten. Zo zijn er bijvoorbeeld explosieveilige lampen die fungeren als handlamp of zaklamp. Daarnaast zijn er ook grotere verlichtingsbronnen verkrijgbaar die explosieveilig zijn. Neem bijvoorbeeld een Atex schijnwerper of een Zone Atex led lamp. Deze lampen komen altijd goed van pas op onshore en offshore locaties. Neem bijvoorbeeld een olieplatform of een grote loods/opslag waar machines staan. Deze locaties zijn met uitstek geschikt om Zone Atex verlichting te gebruiken.

Waarom kiezen voor Atex lampen?

Explosieveilige lampen zijn robuust, hebben een hoge lichtopbrengst en zijn voorzien van de laatste led technologieën. Daarnaast zijn deze lampen makkelijk te monteren en hebben ze en lange levensduur. Een gemiddelde Zone Atex lamp is geschikt voor zone 1/2/21/22.

https://www.zone-atex.nl