Speelhuisjeskeuze
Image default
Home

Handige accessoires voor de thuiswerkers!

Het verspreidende virus, beter bekend als Covid-19, heeft op mondiaal niveau grote invloed op langer termijn. Contacten moeten worden vermeden, waardoor het thuiswerken ondertussen voor velen een verplichting is geworden.

Een gehele dag spenderen achter een laptop wordt voor velen een dagelijks ritueel. Helaas kan het werken achter de laptop ook nadelige gevolgen hebben. Gelukkig is de markt breed en zijn er vele producten om het werken achter de laptop aangenamer te maken. Door deze handige accessoires kan men een laptop samenstellen naar eigen behoeften.

Webcam cover

Een kleine, maar beveiligende tool; de webcam cover. De cover is een populair product om de webcam van de desbetreffende laptop af te dekken. De achterkant is voorzien van een zelfklevende rand, zodat de tool gemakkelijk te bevestigen is. De voorkant is in verschillende kleuren te verkrijgen. Wanneer de webcam benodigd is bij een meeting, kan het verschuifbare klepje aan de voorkant de webcam zichtbaar maken.

Laptop koeling

In een laptop winkel, zeker online, is het vaak verkrijgbaar; een laptop koeler. Iedereen heeft weleens te maken gehad met een blazende laptop die elk moment op kan stijgen. Het blazen van een laptop is heel gewoonlijk, de interne ventilator laat op deze manier de processor afkoelen wanneer deze te warm wordt. Om het blazen en het harde werk van de interne ventilator tegen te gaan, is de koeler het perfecte accessoire.

Toetsenbordcover

Eten achter de laptop; een handeling die bij de aanschaf absoluut verboden is, maar na verloop van tijd een gewoonte wordt. Een toetsenbordcover kan kruimels en ander viezigheid tussen de toetsen voorkomen, dankzij de transparante beschermer, in de meeste gevallen gemaakt van TPU.

Screenprotector

Doordat in veel gevallen ook alle gezinsleden, verspreid door het huis, de hele dag door aanwezig zijn, wordt de privacy weggenomen bij veel thuiswerkers. Een nieuwsgierige dochter of geïnteresseerde zoon kijkt graag even over de schouder mee, ook bij gevoelige data en persoonlijke informatie. Een screenprotector zorgt ervoor dat andere aanwezigen niet mee kunnen kijken op jouw laptop; ideaal in openbare ruimtes, in het openbaar vervoer of andere publiekelijke plekken.

 

 

http://laptopzelfsamenstellen.nl