Speelhuisjeskeuze
Image default
Home

Zittend de trap op

Veel mensen die niet meer zo goed ter been zijn ervaren problemen in hun huis, omdat het huis bestaat uit meerdere verdiepingen en niet gelijkvloers is. Wanneer je door wat voor reden dan ook niet meer goed ter been ben kan het soms een hele opgave zijn om naar boven te gaan waar bijvoorbeeld de slaapkamer zich bevindt. Een oplossing hiervoor is het aanschaffen en installeren van een traplift. Met behulp van de traplift kunnen minder validen weer probleemloos en geheel veilig de trap op zonder dat er zich gevaarlijke situaties voordoen. Ook zijn er nog allerlei verschillende opties beschikbaar, zodat de traplift perfect in uw huis en bij uw trap past. Zo zijn er trapliften beschikbaar die in een rechte beweging zich omhoog en naar beneden voortbewegen, maar het is ook mogelijk om een traplift te laten installeren op een trap waar een bocht in zit. Daarnaast is er ook nog eens de mogelijkheid om te kiezen uit een traplift met een enkele rail of een dubbele rail. Dit hangt wel vaak af van het soort trap dat zich in uw huis bevindt.

Tweedehands mogelijkheden

Mocht het aanschaffen van een eenvoudige traplift iets te hoog liggen qua kosten voor u, dan kunt u er altijd nog voor kiezen om er eentje te huren in plaats van zelf te kopen. Ook is er nog de mogelijkheid om in plaats van een gloednieuwe traplift te kiezen voor een traplift die al in gebruik is geweest. Dit drukt uiteindelijk weer in de kosten en aan de kwaliteit van de tweedehands trapliften is niets mis.

Beschikbare opties

Om zo veel mogelijk in te kunnen spelen op de persoonlijke wensen van de klant zijn er ook nog opties beschikbaar, zoals een volledig automatisch bedienbare voetenplank, een automatisch draaibare zitting en nog meer. Er wordt dus alles aan gedaan zodat de traplift goed bij uw huis past maar ook goed bij uw persoonlijke wensen.