Speelhuisjeskeuze
Image default
Home

Het hek voor de voortuin bestellen

Een mooi, robuust hek voor uw voortuin wordt steeds populairder. Bij Royal Fence kunt u niet alleen een hek van hoogwaardige kwaliteit voor uw voortuin aanschaffen, maar ook laten bezorgen en laten plaatsen! 

Voordelen 

Uiterlijk 

Onze hekken worden gemaakt van uitsluitend hoogwaardige kwaliteit hout, veelal van Nederlandse bodem en hebben natuurlijk een stoer en robuust uiterlijk, ze vallen op. We krijgen veel reacties van mensen waarbij wij reeds een hek in de tuin hebben geplaatst dat zij van vrienden, kennissen en voorbijgangers louter positieve reacties krijgen! 

Afscherming  

Een hek in uw voortuin dient natuurlijk ook prima ter afscherming van uw tuin. Een hek werkt niet alleen goed tegen inkijk, maar maakt de drempel om uw perceel te betreden voor onbekenden ook hoger. 

Veiligheid 

Een hek voor uw voortuin biedt niet alleen privacy, maar ook veiligheid. Vooral wanneer u nog jonge kinderen heeft of huisdieren.  Door het plaatsen van een hek in uw voortuin kunnen uw kinderen en/of huisdieren niet meer zomaar weglopen of de weg oversteken wanneer u een momentje niet oplet. 

Voor u een gerust gevoel en uw kinderen kunnen zonder zorgen in de tuin blijven spelen! 

Andere mogelijkheden m.b.t. hekwerken

Natuurlijk is het niet enkel mogelijk om een hek in uw voortuin te plaatsen, maar kunt u onze hekken plaatsen waar u wilt. Zo worden onze hekken vaak ook geplaatst voor een oprit/inrit, bij boerderijen, bij weides etc. Wij kunnen op (bijna) iedere gewenste plek een hek plaatsen. 

Accessoires voor hekken en poorten

Wanneer u uw hek voor de voortuin bij ons bestelt, is het ook mogelijk om de overige hekwerk accessoires mee te bestellen. We hebben het dan over bijvoorbeeld beslag, tuinheksluiting, schuifsloten, cilindersloten en zelfs betonmortel en snelbetonmortel om de palen met beton in de grond te zetten. 

Onderhoud van het hek

Om uw hek voor uw voortuin te onderhouden heeft u producten nodig die de levensduur van uw hek verlengen. Zo verkopen wij ook bitumen teer, lazuur voor het impregneren en krachtreiniger voor buitenhout.  Wanneer u uw hek voor uw voortuin goed onderhoud, kunt u langer van uw hek genieten. 

Maatwerk hekwerken voor de voortuin

Wij leveren met al onze producten maatwerk en de mogelijkheden zijn eindeloos! Op onze website kunt u al een aantal producten waaruit u kunt kiezen vinden, maar heeft u speciale wensen dan denken wij natuurlijk graag met u mee! U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via ons telefoonnummer 0528 – 353 099 en via het mailadres info@royalfence.nl. Wij helpen u graag verder.

https://www.royalfence.nl