Speelhuisjeskeuze
Image default
Home

Investeren in badkamer comfort

Na een lange dag met veel visite en cadeaus plof je met een zucht op de bank. Hoewel je een geweldige verjaardag gehad hebt, komt ouderdom toch echt met gebreken. Je merkt dat je niet meer de hele dag vol kan houden om gezellig te doen en aanwezig te zijn. Het liefst doe je even een dutje tussendoor en maak je er een rustige dag van. Door de ouderdom beschik je nu ook over een aantal hulpmiddelen ouderen, waarmee jij langzamerhand beter overweg kan. Daarnaast heb je voor jouw verjaardag nu ook een lichaamsdroger gekregen van je kinderen. Hoewel het een technisch ding lijkt te zijn, begrijp je al snel de werking ervan en kun jij niet meer zonder. Benieuwd naar wat een lichaamsdroger is en hoe dit hulpmiddel voor een luxe douche werkt? Lees dan snel verder om dit te achterhalen.

Lavicta’s lichaamsdroger is ideaal voor ieder die last heeft van mobiliteitsproblemen. Afdrogen was nog nooit eerder zo ingewikkeld, aangezien je niet eenvoudig meer op alle plekjes kan komen. Tussen je tenen, op je rug en in je hals blijven druppeltjes achter, waar je veel last van kan krijgen. Echter, deze problemen zijn verleden tijd met de lichaamsdroger van Lavicta. Deze is makkelijk in gebruik te nemen, omdat er een grote, witte knop in de badkamer geïnstalleerd wordt. Door op deze knop te drukken, schakel je de lichaamsdroger in. Deze blaast een deken van warme lucht over je heen, waardoor de druppels verdwijnen. Geniet net zoals je geniet van een warme douche, maar dan zonder water. Een handdoek is dus niet meer benodigd, want binnen enkele minuten ben jij helemaal droog én tot rust gekomen.

Zou jij ook graag de voordelen van de lichaamsdroger willen ervaren? Aarzel dan niet langer, maar investeer in jouw badkamer comfort met de body dryer van Lavicta!

https://lavicta.nl/