Speelhuisjeskeuze
Home

Verrassend lage prijzen voor een aluminium schuifpui

November jongstleden besloten wij een aluminium schuifpui aan te gaan schaffen voor ons huis in Bennekom. Wij hadden deze wens al langer en na goed te hebben gespaard, konden wij deze wens eindelijk werkelijkheid laten worden. Wij zijn ons toen gaan oriënteren op verschillende mogelijkheden in de omgeving van Bennekom en Ede. Via een vriendin van ons, kwamen wij vrij snel uit bij Schipper Ede. Zij vertelde ons dat dit bedrijf erg persoonlijk is en goed communiceert, hierdoor wist zij precies waar zij elke keer aan toe was en werden afspraken goed nageleefd. Op dat moment zijn wij contact gaan opnemen met Schipper Ede om een offerte aan te vragen. Wij wilden namelijk graag weten waar wij op moesten rekenen qua kosten en wat alle mogelijkheden waren voor ons huis. Klik hier voor aluminium schuifpui.

 

Alle mogelijkheden voor een aluminium schuifpui

 

Al vrij snel kregen wij antwoord op onze offerte over de aluminium schuifpui. De kosten vielen lager uit dan verwacht, wat natuurlijk een mooie meevaller was. Achteraf gezien hadden wij de aluminium schuifpui ook al een stuk eerder kunnen laten plaatsen, maar wij hadden elders veel hogere prijzen gezien. Ook waren er verschillende mogelijkheden bij ons huis voor het plaatsen van de schuifpui. Schipper Ede heeft ons precies laten zien wat de mogelijkheden waren en wat de voor- en nadelen hiervan waren. Zo kregen wij goed op een rijtje wat de beste mogelijkheid voor ons was en hier hebben wij toen op ingespeeld.

 

Advies op maat

 

De belangrijkste voordelen van een aluminium schuifpui, vonden wij dat de schuifpui onderhoudsarm, makkelijk te schuiven, erg weerbestendig en goed geluidswerend is. Toen wij gekozen hadden voor de schuifpui die het beste bij ons past, konden wij ook nog een kleur kiezen voor de schuifpui. In eerste instantie vonden wij dit best lastig en daarom hebben wij hulp gevraagd aan Schipper Ede. Zij vertelden ons dat een wat grijzige aluminium schuifpui erg goed binnen ons interieur zou staan. Wij hebben dit advies opgevolgd en zijn hier erg blij mee. De schuifpui past perfect binnen ons interieur!

 

Erg goede service

 

Een aluminium schuifpui van Schipper Ede zouden wij zeker aanraden. De service is echt top en de medewerkers zijn erg vriendelijk. Ook krijg je goed advies en vonden wij de lage prijzen ook een erg groot pluspunt.