Speelhuisjeskeuze
Home

Taffe Industriele tafel

Taffe tafels op maat

Industriële tafel met robuust stalen tafel onderstel, bij Taffe Vintage tafels worden deze tafel naar wens en op maat gemaakt. Omdat Taffe alle tafels in eigen werkplaats op ambachtelijke wijze maakt. Kan er garantie worden gegeven aan een unieke industriële tafel naar wens, die met aandacht voor detail is gemaakt.  Ook in hoogte verstelbare tafels, of cranktafels zijn in aanbod bij www.taffe.nl. De in hoogte verstelbare cranktafels kan doormiddel aan een handwiel te draaien op de gewenste hoogte te zetten. De draaiende beweging wordt omgezet naar het tafelblad, deze blijft op de gewenste hoogte staan. Naast de in hoogte verstelbare tafels die in hoogte verstelbaar zijn doormiddel van een handwiel zijn er in hoogte verstelbare tafels die hoogte verstelbaar zijn doormiddel van moeren. Het onderstel zit daarbij vast met spindels en moeren. Door aan de moeren te draaien is het tafelblad in hoogte te verstellen.

Naaste de in hoogte verstelbare tafels is er een keuze in gietijzeren tafelonderstellen gemaakt van oude machine onderstellen, lasergesneden tafel onderstellen of gelaste kokercontstucties. Al deze opties zijn geheel op maat te maken omdat de taffe industriele tafels allemaal geheel in eigen werkplaats worden vervaardigd. 


Online aanbod

Er is een online aanbod van oude machine onderstellen of gietijzeren tafel onderstellen te vinden op de website www.taffe.nl. Niet alleen zijn daar gietijzeren tafel onderstellen te vinden maar ook stalen tafelonderstellen. Deze tafel onderstellen worden aangeboden met een wagon eiken tafelblad, een gerookt masief eiken tafel blad of met oud grenen. Het wagoneiken tafelblad kan geleverd worden in geschaafde wagonplanken of geborstelde wagonplanken. De geschaafde planken hebben een goed contrast tussen lichtere en donkere plekken wat een goed oude indruk en vintage indruk geeft voor de eettafel, vergadertafel of restaurant indeling. Naast de wagonplanken kan er ook gekozen worden voor een massief eiken tafelblad van verschillende diktes en kleurtinten. Naast licht eiken is er ook een aanbod van donker gerookt eiken. Kortom voor een tafel op maat met onderstel en hout naar keuze kunt u op de website terecht.  


Franse wagondelen

De wagonplanken uit Frankijk zijn afkomstig uit oude treinwagons en hebben jarenlang dienst gedaan in deze zware industrie. Voordat de wagonplanken gebruikt worden voor een tafelblad worden de wagonplanken geschaafd. Dit zorgt voor een mooi contrast tussen de donkere en lichtere delen in het hout. Eettafel

 

Dik Eiken

Tafels met eiken kan taffe leveren met eiken planken tot 5 cm dik, zeer robuuste planken tot 25cm breedte. Industriele tafel

 

Taffe Industriële & Vintage Tafels, Heemstede Whatsapp/Telefoon: 06-41045902

http://www.taffe.nl