Speelhuisjeskeuze
Image default
Home

Koop nu uw mooie eiken picknicktafel!

Iedereen kent ze wel van school, het park of misschien wel van thuis: de eiken picknicktafel. Op eikenpicknicktafel.nl worden verschillende soorten eiken picknicktafels aangeboden. Deze picknicktafels zijn allemaal ambachtelijk met de hand gemaakt in de Nederlandse timmerfabriek. Dit betekent dat er voor iedereen wel een eiken picknicktafel is. Er zijn via de website vijf verschillende eiken picknicktafels aangeboden. Naast de eiken picknicktafels worden er ook boomstam picknicktafels, aluminium picknicktafels, eiken tuintafels en eiken eettafels aangeboden. Deze tafels zijn natuurlijk eveneens op een ambachtelijke manier gemaakt door professionals.

Eiken picknicktafel is vrijwel altijd op voorraad

Wij bieden dus de eiken picknicktafel in vijf soorten aan. Deze soorten zijn gebaseerd op de afmetingen. De eerste soort is een eiken picknicktafel van twee meter lang, 180 kilogram zwaar, 1,55 meter breed en 0,75 meter hoog. Onze tweede eiken picknicktafel langer en is maar liefst drie meter lang, 300 kilogram zwaar en van dezelfde breedte en hoogte. Als u meer aangetrokken bent tot de middenweg hiertussen hebben wij de derde eiken picknicktafel van 2,5 meter lang en 200 kilogram met weer dezelfde breedte en hoogte. Denkt u toch meer tafel nodig te hebben dan bieden wij nog de eiken picknicktafel aan van 3,5 meter lang en 300 kilogram zwaar geschikt voor een grote groep van 12 personen. Ideaal voor de hele familie of voor bedrijven. Bovendien zijn al deze tafels ook nog in de aanbieding. Ook voor de kinderen hebben wij speciale picknicktafels die wat minder hoog zijn, minder zwaar zijn en minder lang. Denk bijvoorbeeld aan de kinder picknicktafel van 1,5 meter lang, 0,6 meter hoog en 80 kilogram. Hierdoor zijn deze tafels makkelijk te plaatsen.

Maatwerk en expertise

De expertise van www.eikenpicknicktafels.nl ligt natuurlijk in picknicktafels. U kunt jarenlang genieten van deze picknicktafels vanwege het comfort en doordat picknicktafels in elk tijdperk er leuk uitzien. De eiken picknicktafels zijn geschikt voor bedrijven, particulieren en horeca. Mocht u toch nog andere wensen hebben of missen wij iets in ons assortiment? Onze vakmensen denken graag met u mee, dus neem in dat geval contact op via de website www.eikenpicknicktafels.nl.