Speelhuisjeskeuze
Image default
Home

Je huis kerst-ready maken

Kerst is de tijd van het jaar dat vrienden en familie bij elkaar komen om gezellig kerst te vieren. Het is de tijd van het jaar waar de complete kerstboom weer een aantal weken in het huis te vinden is, kerstliedjes overal op de radio te horen zijn en de straten en winkelcentrums zijn belicht met kerstversiering. Om je huis verder te versieren dan alleen een kerstboom hebben wij een blog geschreven waarbij jij wat meer inspiratie krijgt om je huis mooi te versieren. Lees snel deze blog verder en ontdek wat de mogelijkheden zijn.

Bij het versieren van je huis starten we natuurlijk vanaf het begin: de voordeur. De voordeur is de plek waar het allemaal begint. Het is de entree naar je huis. Een warm welkom bij de voordeur geeft veel hoop bij de rest van het huis. Versier de voordeur daarom met een leuke kerstkrans en misschien ook wel een kleine kunstkerstboom.

De volgende ruimte die we gaan bespreken is de belangrijkste ruimte uit het huis, namelijk de huiskamer, ook wel de woonkamer genoemd. De woonkamer is de kamer waar de gehele familie in leeft. Om een prachtige kerstsfeer te creëren kan een kerstboom met leuke belichting niet uitblijven. Ook kerstkussens zijn leuke toevoegingen aan het huis. Daarnaast zijn rode accenten leuk om te matchen met het kerst gevoel. Als de trap zich in de woonkamer bevindt, is het leuk om de trapleuning te versieren met kerststukken.

De laatste belangrijke plek die we gaan bespreken is de eethoek en de keuken. De keuken en de eethoek zijn de plekken waar de familie bij een komt om een heerlijk kerstmaaltijd te eten. Iedereen doet z’n stinkende best om een overheerlijke kerstmaaltijd te bereiden. Om het kerstgevoel verder door te zetten is het leuk om de eettafel te versieren met kerstspullen zoals kerstservetten en kaarsen.

https://www.xmasdeco.nl/