Speelhuisjeskeuze
Image default
Sport

Steppen is voor iedereen!

Steppen, je leerde het voordat je op een fiets kon klimmen. Met een step kon je als kind al behoorlijk vaart maken. De step was ook handig voor het boodschappen doen met je moeder, de tas met boodschappen zette je voor je voet neer, en die bleef daar meestal netjes staan tot je thuis was, meestal.

Maar ook als volwassene kun je de step gebruiken, in plaats van de fiets of als manier om ook eens andere bewegingen te maken op je sportieve uitje. Een goede step voor volwassenen is echt op alle terreinen thuis, van het bospad naar het fietspad, of de stoep. Maar de step wordt ook steeds meer gezien als een handig vervoermiddel op de bedrijfsvloer.

Steppen als bedrijfsinvestering

In productiehallen en magazijnen of supermarkten en zelfs aan boord van grote schepen, de step voor volwassenen is een handig vervoermiddel.
Mensen bewegen te voet met een snelheid van ongeveer vijf kilometer per uur. Als je in een magazijn op zoek moet naar een product is de heftruck geen goed alternatie. Die is natuurlijk sneller, maar niet echt economisch. Een fiets zou kunnen werken, maar is vaak zelfs te snel in kleine ruimtes, en dat werkt ongelukken in de hand.

De step is klein, niet echt breder dan het eigen lichaam en het zwaartepunt ligt heel laag. Dat betekend, de controle is optimaal. Het gewicht van het lichaam wordt gebruikt op een step te besturen, meer nog dan bij een fiets. De step is sneller dan een persoon te voet, kan zelfs sneller zijn dan een fiets. Maar, omdat de controle over een step zo veel beter is, kan er ook in kleine ruimtes beter gestuurd en vooral gestopt worden op een step. Een step is daarom een goede investering voor het interne vervoer van personen.

Sportief gebruik

Sport is goed voor de gezondheid en fietsen staat bekend als een Nederlandse sport. Maar bijna iedereen in ons land heeft ook al heel jong geleerd te steppen. Steppen is geen officiële sport, maar ik weet zeker dat je bilspieren en je rug dankbaar zullen zijn als je regelmatig op een step gaat staan.

Afhankelijk van de banden is de step bij uitstek een vervoermiddel voor alle mogelijke landschappen. Op de stoep, of op het fietspad, maar ook het bospaadje is geweldig.
Zet die step daarom in de camper, hang hem achter op de auto, of vouw hem op en doe hen in de kofferbak, maar neem de step mee op vakantie. Even naar het dorp of de supermarkt, pak de step.

Steppen is echt voor iedereen

En bijna iedereen kan het al, of kan het binnen een dag leren. Doen dus, koop een step online, je gaat er geen spijt van krijgen. Waarom iet gelijk een step voor alle gezinsleden? Een goede step is verstelbaar, niet alleen in hoogte en kan daarom aangepast worden voor iedere leeftijd. Met verschillende wielen en banden kan de step zowel voor kinderen, als voor volwassenen op vakantie gebruikt worden. Samen de natuur in? Op de step.

https://stepsonline.nl/