Speelhuisjeskeuze
Image default
Home

Ga voor jouw favoriete Bloomingville vloerkleed naar Ippys woondeco

Voeg aan je woning warmte en gezelligheid toe met behulp van een Bloomingville vloerkleed. Bij Ippys woondeco vind je een ruim assortiment aan vloerkleden en daarbij mag het mooie merk Bloomingville niet ontbreken. De vloerkleden zijn niet alleen een plaatje om te zien, ze zijn ook nog eens lekker warm aan je voeten. Stuk voor stuk unieke vloerkleden. 

Bloomingville vloerkleed voor ieder huis 

Bloomingville is een merk dat uit Denemarken komt. Sinds 2000 creëert het de mooiste woonmeubels en accessoires, waaronder vloerkleden. Het merk wordt gekenmerkt door Scandinavische invloeden, heeft een handgemaakte uitstraling en is trendy met een vintage look. Ga jij voor een rond vloerkleed gemaakt van schapenwol dat perfect past in de hal of ben je juist op zoek naar een rechthoekig vloerkleed in een naturel kleur voor bij de zithoek? Perfect om je voeten op koude avonden warm te houden. Een Bloomingville vloerkleed is er in diverse vormen, kleuren en formaten bij Ippys woondeco. 

Bestel vandaag nog jouw favoriete vloerkleed 

Wil jij graag het volledige assortiment Bloomingville vloerkleden zien? Neem dan een kijkje op www.ippyswoondeco.nl. Uiteraard kun je voor vragen of advies ook bellen naar 06 21603191 of stuur een mailtje naar info@ippyswoondeco.nl. Voor leuke woonideeën moet je zeker eens Ippys woondeco bezoeken op Facebook, Instagram, Twitter of Pinterest! Weet jij al welk Bloomingville vloerkleed bij jou in huis komt te liggen? Bestel hem vandaag nog bij Ippys woondeco. Wanneer je voor 16.00 uur een bestelling plaatst, heb je je vloerkleed de volgende dag al in huis.