Speelhuisjeskeuze
Image default
Home

De vele voordelen van Atex verlichting

Veel bedrijfspanden hebben geschikt licht nodig om goed te kunnen werken. Zo moeten de kantoren goed verlicht zijn omdat anders de medewerkers die op computerschermen kijken hoofdpijn kunnen krijgen. Ook moet het magazijn goed verlicht zijn zodat de medewerkers die daar werken goed kunnen zien wat ze aan het doen zijn welke producten zijn op dat moment pakken. De verlichting is alleen een ding waar niet iedereen goed over nadenkt. Zo is het vaak zo dat als mensen in een nieuw bedrijfspand komen, en de verlichting het nog doet, ze er vanuit gaan dat dit ook voldoende is. 

Check het toch

Misschien is het licht van de verlichting dan wel goed, maar het kan zijn dat dit hele oude verlichting is en dat het kan zorgen voor explosie gevaar. Check daarom altijd de lampen. Als er geen goede lampen inzitten kun je contact opnemen met Zone Atex. Dit is een bedrijf die een eigen verlichtingscollectie heeft om verschillende panden van goede verlichting te voorzien. Deze verlichting heet Atex verlichting en ze hebben verschillende series lampen die in verschillende situaties ideaal kunnen zijn. 

De verschillende series

SERIE 6002: Dit is LED verlichting die veel wordt ingezet in verschillende zware ex industrieën. Ook is deze verlichting zeer geschikt als vervanging van de oude TL verlichting.

SERIE 6039: Buisverlichting met LED die haar strepen al heeft verdient met het goed kunnen verlichten van draaiende machines.

SERIE 6050: Deze explosieveilige hangverlichting kom je tegen bij zware ex industrieën als olieraffinaderijen, scheepvaart en boorplatformen, maar ook bij verschillenden plants, opslagloodsen en magazijnen.