Speelhuisjeskeuze
Image default
Home

Voor en nadelen van je tanden bleken

Wanneer je de acteurs en zangers ziet lachen met hun witte tanden, is het logisch dat je je af vraagt hoe ze zulke witte parels krijgen. Het antwoord is heel simpel: ze laten hun tanden bleken. Of het ten koste gaat van hun gebit maakt hun niet uit, ze zijn toch rijk genoeg om de beste mondverzorging te krijgen. Als je zelf je tanden wilt bleken, is het belangrijk om te weten wat de voor en nadelen zijn van je tanden bleken. Als de nadelen zwaarder wegen dan de voordelen voor jou, ga je er wellicht spijt van hebben en wensen dat je een andere manier had gezocht om je tanden witter te maken. Hieronder is een lijst met de voor en nadelen van zo’n tanden bleek behandeling.

De voordelen Het grootste voordeel is natuurlijk dat je tanden stralend wit worden, wat een mooi uitzicht geeft. Ook beschadigingen en vlekjes worden hierdoor minder zichtbaar, waardoor je niet meer onzeker hoeft te zijn. Zelfs dode tanden kunnen gebleekt worden, waardoor ze er niet meer dood uit zien, maar gewoon net als je andere tanden. Tanden bleken is een eenvoudige en snelle procedure en de tanden bleken kosten zijn best laag, dus het is voor iedereen betaalbaar.

De nadelen De lijst van nadelen is wel een stuk groter dan de lijst van voordelen. Het grootste nadeel is dat het schadelijk kan zijn voor je gebit. Je glazuur kan er af gaan door agressieve chemische producten te gebruiken, en helaas komt je tandglazuur nooit meer terug wanneer het weg is, en zijn je tanden voor de rest van je leven kwetsbaarder. Ook kan een behandeling erg pijn doen, en kan je blaren krijgen op je tandvlees en je tanden kunnen nog voor weken gevoelig zijn. Je moet bepaald eten laten staan, zoals druiven, bessen, bier en wijn, dus je moet extra voorzichtig zijn omdat je tanden anders sneller verkleuren. Het laatste nadeel is dat het niet permanent is. Na een tijdje gaan je tanden weer verkleuren, en dit kan dan soms erger ogen dan eerst.

http://witgebitnederland.nl