Speelhuisjeskeuze
Image default
Home

Tasman, Het verhuisbedrijf in Wageningen

De afgelopen weken was ik nogal in de ban van het vinden van een verhuisbedrijf in Wageningen. Het ging eindelijk gebeuren, ik zou gaan verhuizen. Mijn vrouw en ik wilden wat groter gaan wonen. Mijn vrouw was zwanger zochten dus een familiehuis. De afgelopen jaren hebben wij gewoond in Wageningen, het leek ons ook wel leuk om in Ede te gaan wonen. We waren dus op zoek naar een familiehuis in Ede. Gelukkig hadden we vrij snel ons droomhuis gevonden. Een mooi huis, voor in goede prijs en in een heerlijke, rustige buurt. Wat waren we tevreden. Ons huis werd te koop gezet en de verhuizing regelen kon beginnen.

Op zoek naar een verhuisbedrijf in Wageningen.

Toen ons huis verkocht werd en we een nieuw huis gekocht hadden was het snel tijd om op zoek te gaan naar een verhuisbedrijf in Wageningen. We hadden natuurlijk een grote vrachtwagen nodig om alles te kunnen vervoeren. Ik startte mijn laptop op en typte in: Verhuisbedrijf Wageningen. Ik kreeg een aantal resultaten te zien, maar niets trok echt mijn aandacht. Totdat ik op de website van Tasman terecht kwam.

De communicatie

De communicatie met Tasman ging heel soepel. Ik liet hen weten wat ik nodig had en zij regelden het. De keuze om voor Tasman te kiezen was heel makkelijk. Ze hadden een goede prijs, ze boden een grote wagen aan en ze kregen van klanten een 9,5. Vooral dit laatste vond ik interessant. Ze moeten dus wel erg goed zijn dacht ik.

De verhuizing kon beginnen

Het was dé dag. De verhuizing kon beginnen. Samen met mijn broers en zwagers begonnen we met goede moed de dag. De verhuiswagen was ruim op tijd aanwezig en er paste van alles in. Eigenlijk verliep de hele dag vlekkeloos. Van het inladen tot het uitladen, alles ging goed.

Ook op zoek naar een verhuisbedrijf in Wageningen?

Ben jij ook nog op zoek naar een verhuisbedrijf in Wageningen? Ik kan je verzekeren dat Tasman de juiste keus is. Mocht je na mijn verhaal nog steeds niet overtuigd zijn. Bekijk dan de andere vele recensies van tevreden klanten.