Speelhuisjeskeuze
Home

Travertin vloer impregneren

Travertin vloer impregneren is heel belangrijk om de vloer te beschermen. Dit is wat veel mensen vergeten. Voorkomen is beter dan genezen en zeker veel goedkoper.

Wat is travertin vloer impregneren?

Travertin vloer impregneren is in feite het impregneren van de vloer. Dit is dus het doorbreken van de laagje op het vloer en daarin stoffen injecteren. De stoffen die erin komen beschermen de vloer vervolgens tegen vocht en vuil. Als travertin ergens niet tegen kan dan is het wel vocht. Vocht maakt het namelijk van binnen kapot.

Hoe werkt het?

Travertin vloer impregneren is eigenlijk heel simpel en het voorkomt je later veel leed. Bij iedere bouwmarkt kun je het middel kopen voor travertin vloer impregneren. Deze middel kun je vervolgens gewoon in de vloer poetsen. De stoffen in het middel gaan in de vloer zitten en worden er een deel van. Zo kun je weer een tijdje vooruit.

Wat als je het niet doet

Als je travertin vloer impregneren niet doet kan dit je veel geld kosten. Als er vocht in de vloer gaat zitten moet je veel geld betalen om het te laten herstellen. Bespaar jezelf dus een hoop geld en leed door een kleine investering te doen in travertin vloer impregneren.