Speelhuisjeskeuze
Home

Tips van een slotenmaker

 

Als professionele slotenmaker geven we u graag wat tips om een inbraak in uw pand te voorkomen.

1; Maak gebruik van tijdschakelaars

Zet de verlichting in uw huis op een tijdschakelaar. Deze biedt de slotenmaker in zijn assortiment. Doe dit op verschillende plekken in uw huis of pand, zoals in de woonkamer, slaapkamer en de keuken. Laat bijvoorbeeld eerst de lamp in de keuken branden, daarna die in de woonkamer. Laat deze lampen op verschillende tijden uit gaan. Een inbreker die langs loopt ziet dat het licht op verschillende plekken brand. Deze denkt gelijk dat er mensen thuis zijn. Doe wel de gordijnen dicht. Anders weet een inbreker meteen dat er niemand aanwezig is.

2; Denk om de schutting

Volgende tip van Top Slotenmaker heeft betrekking op uw schutting. Een hoge heg of een hoge schutting om uw tuin biedt privacy, maar geeft ook de benodigde beschutting voor inbrekers. Niemand kan de inbreker zien en deze heeft alle tijd om het huis te doorzoeken. Zorg dat de voordeur en achterdeur te zien zijn. Dit kan bijvoorbeeld met behulp van een buitenlamp die aan gaat als er beweging is. Dit zet de inbreker in de spotlights. Dit is het laatste wat hij of zij wil. Als slotenmaker kunnen we voor u zo een spotlight installeren.

3; Sla tijdig alarm

Inbrekers weten dat het in de wereld ieder voor zich is. Als slotenmaker zien we dat hier gebruik van wordt gemaakt. Als u het idee heeft dat er veel zwakke plekken zijn in de beveiliging in uw buurt moet u hier direct melding van maken. Inbrekers zien deze plekken namelijk ook. De politie heeft uw meldingen nodig om hier iets aan te kunnen doen.

4; Schrijf geen briefjes

De volgende tip van de slotenmaker . Niemand is zo dom om een brief op het raam te plakken met hierop”Wij zijn op vakantie tot 1 Juli”. Op het internet doen we dit wel. Op sociale media zoals Facebook en Twitter vertellen enkele mensen wanneer ze op vakantie zijn. Of ze posten allerlei foto’s terwijl ze op vakantie zijn. In Nederland zijn er constant inbrekers bezig op sociale media om te kijken of er mensen op vakantie zijn. Geef dus nergens aan dat u een tijdje weg bent.

5; Gebruik DNA-markering

De laatste tip die we als slotenmaker met u willen delen heeft betrekking op DNA-markering. Er worden momenteel proeven gedaan met een eigen DNA markering. Hiermee kunnen kostbare spullen worden gemarkeerd. Deze marketing licht op onder uv-licht. Er zijn steeds meer korpsen die gebruik maken van deze lampen. Gestolen spullen zijn zo makkelijk te herkennen. Deze kunnen eenvoudig worden geïdentificeerd door de eigenaar. Als toevoeging kunt u een sticker op de deur zetten dat spullen gemerkt zijn. Zo zijn er nog tientallen tips die een slotenmaker van ons bureau graag met u deelt.

 

http://topslotenmaker.nl/