Speelhuisjeskeuze
Image default
Home

Totaalprijs lichtstraat

Totaalprijs van een lichtstraat bestaat niet alleen uit de lichtstraat zelf maar ook de prijs voor het installeren ervan. Afhankelijk van het type woning kan de prijs voor de installatie vaak hoger oplopen dan de prijs van de lichtstraat zelf.

Installatie

Voordat een lichtstraat geïnstalleerd kan worden moet er een gat in het plafond gesneden worden in de afmetingen ervan. Een deel van het plafond moet dus verwijderd worden voordat de lichtstraat geïnstalleerd kan worden. Nu kan het voorkomen dat er asbest in de plafond zit en dit moet veilig verwijderd worden waardoor de kosten flink oplopen. Dit heeft dus allemaal invloed op de lichtstraat prijzen. Als het verwijderen van het deel van het plafond waar de lichtstraat geplaatst worden makkelijker gaat betaal je minder.

Offerte aanvragen

Voordat je een lichtstraat koopt is het verstandig om een offerte aan te vragen voor het installeren ervan. Op deze manier weet je wat de totaalprijs is en kom je later niet voor een verassing te staan. Met een offerte in hand weet je precies wat de lichtstraat prijzen zijn. Een aannemer zal kijken of er asbest in de plafond zit bijvoorbeeld en bij de offerte hier rekening me houden.