Speelhuisjeskeuze
Image default
Home

Laat uw ruimte groter lijken met de spiegels van Spiegelpracht

Bij Spiegelpracht vindt u de mooiste spiegels die uw ruimte een speciale uitstraling geven. Bij dit bedrijf geloven ze dat een spiegel een belangrijke accessoire is voor uw ruimte die een groot verschil kan maken in de uitstraling van een ruimte. Spiegels in een ruimte kan een ruimte optisch groter laten lijken. In deze blog lees je hoe je dit het beste kunt doen en enkele andere tips.

Hoe gebruik ik spiegels van Spiegelpracht?

De spiegels van Spiegelpracht kunnen ervoor zorgen dat uw ruimte groter lijkt. Om uw ruimte hoger te laten lijken, is het belangrijk om te kiezen voor verticale spiegels. Hierdoor lijkt het alsof er een extra hoogte aan de ruimte is geplakt. Plaats hierbij meerdere verticale spigels naast elkaar en plaats decoraties aan de muur in plaats van op de grond. Om een ruimte breder te laten lijken is het beter om voor horizontale spiegels te kiezen. Eén of meerdere maakt niet uit. Hang ze op of zet ze op de grond, wees creatief! Om een ruimte dieper te laten lijken is het handig om een spiegel aan het einde van een gang te plaatsen of in een inloopkast. Zo weerkaatst de spiegel en lijkt de ruimte extra groot.

Waar moet ik nog meer rekening mee houden?

Naast de vorm van je spiegels, is het ook belangrijk waar én hoe je je spiegels plaatst. Een belangrijke indicatie om in gedachten te houden is om je spiegels op een plek te hangen of zetten waar veel daglicht komt. Daglicht weerspiegelt namelijk in spiegels en licht zorgt er wederom voor dat de ruimte lichter, en daardoor, ruimer lijkt. De spiegels van Spiegelpracht zijn helemaal niet moeilijk om te monteren als je de spiegel wilt ophangen. Het is qua niveau even makkelijk als een schilderij ophangen. Het is natuurlijk wel belangrijk dat de spiegel waterpas hangt. Als u een spiegel met extra’s heeft zoals LED verlichting dan moet u de elekticiteitskabel aansluiten op de verbindingsdoos van de spiegel. Zorg er altijd voor dat de elektriciteit volledig is afgesloten wanneer je hiermee bezig bent.