Speelhuisjeskeuze
Image default
Home

Keramisch parket in huis laten leggen door de Specialisten van Flevisteen

Keramisch parket leggen

Voor een vloer met een warme uitstraling is keramisch parket de ideale oplossing. Deze stevige tegels hebben de look van parket, maar zijn veel makkelijker te onderhouden. Door de hoogstaande kwaliteit van de tegels zijn ze niet te onderscheiden van echte parket! Flevisteen is uw partner voor hoogstaand keramisch parket. De vloer is uitermate geschikte voor vloerverwarming, zelfs als hoofdverwarming. En ook voor vochtige ruimtes, zoals badkamers en zwembaden, is de vloer geschikt. Neem een kijkje voor de mogelijkheden van Flevisteen op keramischparket.nl.

Ontdek de vele voordelen

Keramisch parket is vooral gegeerd om zijn gebruiksgemak. Waar vloeren zoals gewoon parket of kurk vlekken vasthouden en onderhoud vereisen, gaan tegels van keramisch parket lang mee. Vlekken maken bijvoorbeeld geen kans, want de vloer is eenvoudig te reinigen met een sopje. Daarnaast is het ook krasbestendig; handig bij het verplaatsen van meubelen of bij spelende kinderen. Door de kwaliteitsvolle en stevige materialen bent u bovendien verzekerd van een slijtvaste vloer. Daarvoor hoeft u zelfs geen extra onderhoud uit te voeren, zoals vernissen of boenen.

 

 

Uw vloer, onze expertise

De experten van Flevisteen staan u graag bij met hun professioneel advies. Van aanschaf tot oplevering kunt u op ons beroep doen. Neem een kijkje naar de vele soorten en kleuren van keramisch parket in onze showroom. Wij geven u graag vrijblijvend advies. Hebt u zelf al ergens een vloer gezien? Dan kijken wij hoe we deze kunnen aanschaffen, zodat u de vloer van uw dromen bekomt. Ook voor de plaatsing doet u beroep op Flevisteen. In tegenstelling tot veel andere winkels, zijn onze adviseurs ook vloerleggers. Door hun praktijkervaring weten ze perfect wat de aandachtspunten zijn. Kom langs voor een persoonlijke kennismaking en meer informatie!

Zoveel keuze, zoveel mogelijkheden

Keramisch parket komt in een grote schakering aan kleuren en patronen. Ook de maten van de tegels verschillen, zodat u uw vloer volledig kunt personaliseren. In onze shop ontdekt u de vele mogelijkheden. Voor een moderne look gaat u voor lichtgrijs, beige of één van de wittinten. Liever een donkere gloed? Ga voor een houtkleur of voor een donkergrijze tegel. De tegels zijn ook geschikt om meuren te bekleden, zodat u de ruimte volledig naar uw stijl kunt aanpassen. In de fotogalerij ziet u alvast enkele voorbeelden van onze realisaties.

Service en aanbod

Flevisteen staat bekend om zijn uitstekende service. Met een groot aanbod in tegels, advies over uw aankoop en een uitstekende plaatsingsservice zijn onze tegelexperten uw perfecte partner. Een nieuwe vloer kiezen en laten plaatsen was nog nooit zo makkelijk! Al tegels gevonden? Ook voor enkel de plaatsing kunt u beroep doen op onze services. De voordelen van keramische tegels op een rijtje:

  • vlek- en krasbestendig
  • slijtvast
  • geen extra onderhoud nodig
  • groot aanbod
  • geschikt voor vochtige ruimtes en muren

Kom vandaag nog langs voor een kennismakingsgesprek bij Flevisteen, of neem een kijkje op keramischparket.nl!

https://keramischparket.nl