Speelhuisjeskeuze
Home

Een traprenovatie in Limburg?

Een traprenovatie in Limburg is van oudsher een zeer kostbare klus. Als u niet de tijd of het budget heeft om uw bestaande trap volledig te vervangen, is een traprenovatie dan ook een prima oplossing. Ook als u de charme en het karakter van de originele trap wilt behouden omdat deze na verloop van tijd, als gevolg van slijtage door de jaren heen, niet meer zo mooi is, is een renovatie een prima alternatief.

Venlo Traprenovatie is er trots op niet alleen trappen van hoge kwaliteit op maat te kunnen leveren, maar ook een grote verscheidenheid aan te kunnen bieden. Ze hebben voor elke situatie wel een oplossing. Met behulp van alleen de beste kwaliteit aan materialen en werkwijzen kunt u er zeker van zijn dat u alleen het beste ontvangt. Want voor hen is alleen het beste voor u goed genoeg voor hen.

Wat vaak over het hoofd wordt gezien bij het renoveren van een trap is die ‘finishing touch’. Die kleine details die er juist voor zorgen dat een trap de aandacht trekt. Dankzij meer dan 10 jaar ervaring weten de professionals van Venlo traprenovatie gelukkig precies wat er nodig is om van een traprenovatie iets echt moois te maken.

Een traprenovatie in Limburg een fluitje van een cent

Een traprenovatie omgeving Limburg was nog nooit zo gemakkelijk. Transformeer uw trap bijvoorbeeld door hem te laten bekleden. Dit levert het minste gedoe voor u op en uw dagelijkse leven heeft er geen last van. Traptreden en stootborden van topkwaliteit, gewoon op maat gesneden voor een exacte pasvorm die met lijm op de plaats worden gehouden.

Stijlvol

U kunt bij Venlo Traprenovatie kiezen uit een reeks antislip laminaat loopvlakken in verschillende kleuren en afwerkingen, of u kunt kiezen voor echt eikenfineer (naar wens ter plaatse te verwerken) voor een stijlvolle afwerking.

Praktisch

Laminaat op de traptreden staat voor duurzaam, hygiënisch en nagenoeg onderhoudsvrij. Het is een kwalitatief goed alternatief voor tapijt. En het ziet er de komende jaren zo goed als nieuw uit. U kunt ook kiezen voor echt eiken fineer voor de ultieme luxe look van uw trap.