Speelhuisjeskeuze
Image default
Home

Een draagzak kopen uit het enorme assortiment van Opjebuik.nl

Draagzakken kopen voor uw kleintje doet u bij Opjebuik.nl. Al enige jaren is Eva ervaringsdeskundige. Na de geboorte van haar zoontje is zij begonnen met dragen en merkte zij dat er weinig verantwoorde informatie werd verschaft over draagdoeken en -zakken. Zij is zich gaan verdiepen en opgeleid door een erkende draagschool, zodat zij moeders kan uitleggen hoe op een verantwoorde wijze een draagdoek te dragen. Inmiddels is haar assortiment uitgebreid en kunt u bij haar een draagzak op maat vinden, alleen maar van de beste merken.  

Draagzakken kopen draagt bij aan de ontwikkeling van uw kindje

Een draagzak kopen biedt vele voordelen in het dagelijks leven. Als uw kindje een beetje onrustig of ziek is en het rustig wordt als hij bij u is, dan is het lastig om aan uw dingen toe te komen die u wilde doen. Een draagzak is op zo’n moment een absolute aanwinst.  Uw handen zijn vrij en uw kindje wordt rustigere door het huid op huid contact. De band tussen ouder en kind wordt op deze manier beter ontwikkeld en draagt bij aan de sociale ontwikkeling van uw baby. Kortom, een draagzak helpt u om uw handen vrij te houden en draagt bij aan de ontwikkeling van uw kleintje. 

Iedereen heeft een eigen voorkeur

Draagzakken op maat zijn absoluut aan te raden. Bij ieder lichaamstype past weer een ander soort doek. Voor iedereen ligt de voorkeur anders, een draagzak op de buik of liever op de rug, flexibel materiaal of juist wat stugger? Daarbovenop komt ook nog dat er verschillende maten zijn in draagdoeken. Dit heeft met uw eigen kledingmaat te maken, een schema hiervan is op Opjebuik.nl terug te vinden. Kunt u nog wel wat hulp gebruiken bij het maken van de keuze? Eva staat graag voor je klaar! Ook voor een draagconsult bent u bij haar op het juiste adres. Eva is namelijk opgeleid door een erkende draagschool en helpt u graag met het passen van draagzakken en het oefenen van de knoop van een draagdoek. Voor meer informatie neem contact op en bezoek onze website. Eva deelt graag haar kennis met u! Bekijk het hele assortiment draagzakken van opjebuik.nl.