Speelhuisjeskeuze
Image default
Home

Hovenier Heerhugowaard

Voor de aanleg van de tuin van ons nieuwe huis gingen we op zoek naar een hovenier in Heerhugowaard. De oplevering van ons huis had wat vertraging opgelopen omdat de keuken 2 maanden later werd geleverd dan was gepland. Zodoende waren wij in onze buurt het laatste gezin dat de woning betrok. Het was mij opgevallen dat er op verschillende plaatsen in de buurt prachtige tuinen werden aangelegd. Op een zeker moment heb ik een buurtbewoner benaderd en gevraagd naar het bedrijf dat verantwoordelijk is voor zijn tuin. Aangezien ik niet uit de buurt kom, ben ik niet goed op de hoogte van hoveniers met een goede reputatie in deze omgeving. Je gaat natuurlijk niet met de eerste de beste hovenier in zee die op je pad komt. Na na wat onderzoek en navraag te hebben gedaan bleek een bepaalde hovenier een prima reputatie te hebben hier in de omgeving. Het bleek te gaan om De Noord-Hollandse Tuinman. De Noord-Hollandse Tuinman is een hovenier uit Heerhugowaard, die bij mij in de buurt meerdere tuinen heeft ontworpen en aangelegd. Na contact te hebben gehad met verschillende hoveniers uit de buurt, kreeg ik bij De Noord-Hollandse Tuinman toch het beste gevoel. Wanneer je dus op zoek gaat naar een hovenier in Heerhugowaard, dan raad ik je zeker aan om eens te bellen met dit bedrijf.

De Noord Hollandse Tuinman, hovenier uit Heerhugowaard

Een hovenier in Heerhugowaard met passie voor zijn vak en een duidelijk verhaal! Dat is De Noord-Hollandse Tuinman. Je kan er terecht voor het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van je tuin. Er wordt enkel gewerkt op een verantwoorde en milieuvriendelijke wijze, met respect voor alles wat leeft in en om een tuin. Er wordt geen gebruik gemaakt van chemische bestrijdingsmiddelen en pesticiden. Tuinafval wordt zoveel mogelijk verwerkt tot compost. Wanneer je op zoek gaat naar een hovenier in Heerhugowaard, bezoek dan eens de website of bel om een afspraak te maken. Een hovenier in Heerhugowaard die doet wat het belooft, is De Noord-Hollandse Tuinman.

Budget

Toen ik op zoek ging naar een hovenier in Heerhugowaard, had ik een duidelijk budget voor ogen. Het eindresultaat was geweldig en zelfs boven verwachting. De Noord-Hollandse Tuinman is zelfs binnen het budget gebleven , en dus heeft het minder gekost dan ik had verwacht. Wanneer je op zoek gaat naar een hovenier in Heerhugowaard, dan is De Noord-Hollandse Tuinman zeker aan te raden.