Speelhuisjeskeuze
Home

Houtworm behandel je het best met deze producten

Heb je thuis last van houtworm in het hout? Dan is het belangrijk om zo snel mogelijk te starten met de bestrijding hiervan. Houtworm kan voor erg veel problemen zorgen, en zeker wanneer je er pas laat bij bent. Hoe eerder je aan de slag gaat met het bestrijden van houtworm, hoe beter het is. Er zijn verschillende producten tegen houtwormen verkrijgbaar. Deze producten zijn aardig aan de prijs, maar alsnog goedkoper dan het inhuren van een verdelger. Welke methode voor jou het beste werkt, is afhankelijk van wat je zelf het liefste wil. Je kunt het zelf doen als je handig bent, maar als je er zeker van wil zijn dat het goed gebeurd is het misschien beter om te kiezen voor een specialist.

Zelf aan de slag met houtworm

Wil je zelf aan de slag gaan met het bestrijden van houtworm, of overweeg je om dit te doen? Dan zijn er een aantal punten waar je rekening mee moet houden. Zelf aan de slag gaan is natuurlijk een stuk goedkoper, maar je bent er wel aardig wat tijd mee kwijt. Welke methode je ook gaat handteren, het is belangrijk dat een eventuele lak- of verflaag verwijderd wordt. Daarnaast is het belangrijk dat na de behandeling de ruimte 48 uur goed moet luchten. Daarnaast heb je de volgende materialen en benodigdheden nodig:

–       Hogedrukspuiten met verschillende literinhoud

–       Veiligheidsbril die de ogen beschermt tegen het bestrijdingsmiddel

–       Een halfgelaatsmasker met ademhalingsfilter zodat je de luchten niet inademt.

–       Veiligheidshandschoenen die tegen de bestrijdingsmiddelen kunnen

–       Een beschermende overall

Materialen aanschaffen

Een product tegen houtworm bestel je eenvoudig en snel online. Vergelijk verschillende middelen met elkaar en kom er zo achter welke het beste voor jou werkt. Gooi ze in je winkelmandje, reken af en je ontvangt de benodigdheden zo snel mogelijk in huis!

https://www.ongediertewinkel.nl/houtworm-bestrijden.html