Speelhuisjeskeuze
Home

Bodytecclub – Aan de slag met een personal trainer op de Miha-Bodytec

Aan de slag met een personal trainer op de Miha-Bodytec

Al geruime tijd maken fysiotherapeuten gebruik van EMS (Electrical Muscle Stimulation) voor behandeling van hun patiënten. Het is nu ook ontwikkeld voor de sport sector. Wanneer u besluit te gaan sporten maar u heeft weinig tijd of u wilt het graag op een effectieve manier doen, dan is de Bodytec Business Club (onderdeel van Amforca Sports) perfect voor u. U gaat samen met een personal trainer trainen op een Miha-Bodytec. De Bodytec workout van de Bodytec Business Club is een revolutionaire en efficiënte total body weerstandstraining waarmee u in 20 minuten per keer een strakker lichaam kan krijgen.

De Miha-Bodytec van de Bodytec Business Club

U las het goed, per 20 minuten een strakker lichaam. Het lichaam stuurt miljoenen elektrische signalen via het zenuwstelsel naar de spieren om te kunnen bewegen en te sporten. De Miha-Bodytec apparatuur stuurt dezelfde lichaamseigen elektrische impulsen. De spieren herkennen diezelfde impulsen en de spier spant zich sneller en sterker aan dan tijdens een gewone training. U kunt daardoor efficiënter trainen, omdat de spieren vollediger worden aangesproken. Met een Bodytec training worden 90% van de spiervezels in het lichaam aangespannen. Normaal zou dit maar 40-50% zijn. De voordelen van de Miha-Bodytec zijn:

–          tijdsefficiënt;

–          stimulerend voor de bloedsomloop en het metabolisme;

–          bevorderend en ondersteunend voor het lichaam om af te vallen;

–          helpt bij revalidatie- en voorkomen van blessures;

–          verbetert huidstructuur en lichaamscontouren;

–          geringe belasting op en in de gewrichten;

–          vermindering van rugklachten.

De personal training van de Bodytec Business Club

De Miha-Bodytec is een bijzondere manier van trainen. Een personal trainer gaat u helpen met de Miha-Bodytec, om deze op de juiste manier toe te passen. Daarnaast geeft de personal trainer van de Bodytec Business Club nog diverse andere voordelen: voedingsadvies, een stofwisselingsprogramma, uitgebreide en unieke stretching technieken en SMR (self myofascial release) met de blackroll.

 De combinatie van de Miha-Bodytec en de personal training maakt sporten eenvoudig en effectief. Probeer eens een vrijblijvende proefles.

http://www.bodytecclub.eu/personal-training/