Speelhuisjeskeuze
Home

Zekerder in de spiegel kunnen kijken

Na een maand hard werken ga je na een lange tijd weer een avondje uit. Samen met je vriendinnen heb je de avond tot op de details na georganiseerd. Afgelopen week ben je de stad ingegaan en heb je de perfecte outfit gevonden. Terwijl de uren op werk langzaam wegtikken kan je niet wachten tot de avond, eindelijk genieten en niet stressen. Om half zes ben je eindelijk klaar met je taken op werk en ga je snel naar huis. Jullie hebben afgesproken om voor het uitgaan met z’n allen een hapje te eten om zeven uur, je moet dus gaan haasten.  

Eenmaal thuis aangekomen stap je snel de douche in en opgefrist ga je voor de spiegel zitten. Het is al een tijd geleden dat je make-up hebt gedragen en wilt vanavond helemaal los gaan. Je pakt de oogschaduw en wilt het aanbrengen. Tot je grote verbazing ziet je oog er anders uit dan voorheen. De huid boven de oog begint wat slapper te worden waardoor het is gaan hangen. Hoeveel oogschaduw je ook aanbrengt op je oogleden, er gebeurt vrij weinig. Je baalt hier vreselijk van en hebt gelijk minder zin in vanavond, je bent niet tevreden met je uiterlijk.   

Om dit probleem te verhelpen kan je een kleine ingreep doen wat naar een groot resultaat kan leiden. Een ooglidcorrectie is de oplossing zodat je weer zekerder wordt over jezelf. Op internet kan je veel ooglidcorrectie ervaringen lezen van mensen die deze ingreep al eens hebben gedaan. Zij krijgen vaak complimenten van anderen over hun uiterlijk en ook hun hoofdpijn klachten verdwijnen door deze ingreep. Voor meer ervaringen kun je ook de website van faceland bekijken. De cliënten zijn zeer tevreden met het resultaat. Bekijk de mogelijkheden van een ooglidcorrectie en misschien loop je binnenkort zekerder over straat.

http://faceland.nl/