Speelhuisjeskeuze
Home

Een fronsrimpel behandeling

Een fronsrimpel zorgt ervoor dat mensen vaak denken dat u boos bent of het laat u ouder lijken dan u daadwerkelijk bent. Deze fronsrimpel komt meestal tevoorschijn als u boos bent of als u in de zon kijkt, maar bij sommige mensen komen ze zelf voor als het gezicht ontspannen is. Erg veel mensen vinden dit vervelend, omdat ze bijvoorbeeld vaak de vraag krijgen of ze boos zijn of dat hun leeftijd ouder wordt geschat. De fronsrimpel verminderen is tegenwoordig erg goed mogelijk.

De fronsrimpels ontstaan vaak door een overactiviteit van de fronsspieren en naarmate u ouder wordt is de kans op fronsrimpels zelfs groter. De fronsrimpels bevinden zich tussen beide wenkbrauwen en boven de neus. Een fronsrimpel behandeling is goed mogelijk en dit wordt meestal gedaan met het gebruik van botox, hiermee wordt de spieractiviteit in het gebied stil gelegd. Bij diepere fronsrimpels zal de kans groot zijn dat er gebruik gemaakt moet worden van een filler om de rimpel op te vullen.

Bij een fronsrimpelbehandeling verdwijnen de rimpels vaak voor een periode van 3 maanden, maar dit verschilt per behandeling. Het is dan ook verstandig om het te blijven herhalen als u geen last meer wilt hebben van de fronsrimpels. Voordat deze behandeling plaatsvindt heeft u natuurlijk eerst een kennismakingsgesprek. De behandeling zelf zal ongeveer 10 minuten duren, maar dit verschilt per behandeling. Na de behandeling zal u gewoon weer aan het werk kunnen, maar het is wel verstandig om de zon te vermijden en liever geen alcohol te drinken.

De prijzen van een fronsrimpelbehandeling verschillen per behandeling en per aanbieder. Het is belangrijk om dit van te voren bekijken, maar bekijk ook altijd de ervaring die de bedrijven met de behandeling hebben.

Faceland is één van de aanbieders van een fronsrimpelbehandeling en zij kunnen u altijd verder helpen.

http://faceland.nl/