Speelhuisjeskeuze
Home

Behoud van de kwaliteit van uw kleding

Het is enorm belangrijk om uw kleding goed te onderhouden. We hebben allemaal wel eens een grote aankoop gedaan. Kleding gekocht die we eigenlijk net te duur vonden, maar toch kochten we het. Vooral bij hele dure kleding is het enorm belangrijk om deze goed te onderhouden. Als we bijvoorbeeld denken aan zijde kleding, deze kleding heeft goed onderhoud nodig. Deze kleding kunnen we niet zomaar in de wasmachine gooien. Hetzelfde geldt voor mantelpakjes of andere zakelijke pakken. Deze kleding is niet bestand tegen het ‘geweld’ van de wasmachine. Wat veel mensen doen is deze kleding naar een stomerij in de buurt brengen. Tegenwoordig is dit ook vaak de stomerij in de supermarkt dichtbij. Het is jammer dat veel stomerijen een slechte reinigingstechniek gebruiken. Mensen brengen hun kleding bij de stomerij zodat ze hier van opknappen, maar meestal is dit niet het geval. Bij de meeste stomerijen wordt er namelijk gebruik gemaakt van een chemische schoonmaaktechniek. Deze techniek is eerder schadelijk dan goed voor de kleding. Daarnaast kan deze stof niet alle viezigheid uit de kleding halen. Vaak blijven vieze geurtjes daarom nog in de kleding zitten.

Ik zou al deze mensen willen adviseren gebruik te maken van Greenearth cleaning bij Stomerij Voorburg. Deze manier van reinigen is milieuvriendelijk en daarnaast niet schadelijk voor de kleding. De kleding wordt door deze manier van reinigen volledig schoon en alle vieze geurtjes worden ook verwijderd. Doordat de manier van reinigen milieuvriendelijk is zijn de stoffen dus niet schadelijk voor het milieu. Dus naast dat uw kleding mooi schoon is bent u ook nog eens milieuvriendelijk bezig.

Voor meer informatie over het stomen en reinigen van uw kleding kunt u kijken op stomerijpanda.nl. Hier vindt u de activiteiten van deze stomerij en daarnaast kunt u ook meer informatie vinden over Greenearth cleaning. Onderhoud uw kleding bij stomerij panda!

 

http://www.stomerijpanda.nl/