Speelhuisjeskeuze
Image default
Home

Vakantiehuis in Spanje

Nederlanders gaan over het algemeen wel vrij vaak op vakantie. Veelgenoemde plekken zijn Duitsland, Frankrijk, Italië, Griekenland, Spanje. Noem het maar op. Elke zomer weer zie je vakantie foto’s verschijnen op alle soorten sociale media.

Het zijn ook allemaal hele mooie landen waar je lang niet uitgekeken op hoeft te raken als je telkens andere plekken ontdekt. Neem Griekenland met al zijn eilanden, voor je die allemaal hebt gehad zijn er wel een aantal jaartjes voorbij gegaan. En niet alleen de eilanden zijn mooi, ook aan land heb je vele mooie steden. Voor Frankrijk geldt hetzelfde, vaak denken mensen aan Parijs als vakantiebestemming of ze gaan naar Zuid-Frankrijk. Frankrijk is echter zo groot dat je in elk gebied wel een mooie plek kan vinden. Voor Spanje geldt hetzelfde. Een huis kopen in Spanje is iets wat toch wel een aantal mensen doen, omdat zij hun perfecte plekje hebben gevonden. Een huis verkopen in Spanje kan ook als je toch wat leukers hebt gevonden.

Zelf ga ik al een aantal jaren naar de Costa del Sol, in Catalonië. Een hele mooie plek met een heel breed gestrekt strand waar meerdere campings en kustplaatsjes aan liggen. We gaan al jaren naar dezelfde camping, maar sinds een tijdje zou ik wel een eigen plekje willen hebben daar. Een huis kopen Costa del Sol, dat is voor mij een droom. Sinds afgelopen zomer heb ik wel al rond gekeken naar wat er te koop staat in de streek waar we zitten en ik ben al wat pareltjes tegen gekomen. Huizen met uitzicht op de blauwe zee, dichtbij mooie plaatsjes waar je in de avond lekker kunt winkelen. De restaurantjes zijn van super kwaliteit en de mensen zijn heel vriendelijk.

Ik zou geen betere plek kunnen bedenken om in de zomer naar terug te trekken. Ik denk dat ik nog maar eens beter ga zoeken naar een plekje om te kunnen nestelen.

https://www.checkpablo.com/