Speelhuisjeskeuze
Image default
Home

Sierpoorten van De Wit Hekwerken

Graag nieuwe sierpoorten laten zetten? Met De Wit Hekwerken kunt u de versiering rondom uw tuin geheel afmaken. De Wit Hekwerken is een professional als het gaat om het ontwerpen, bouwen en installeren van hekken en poorten. De creativiteit van onze ontwerpers en lassers zorgen ervoor dat u altijd het beste resultaat krijgt. Als u dus hoge kwaliteit toegangspoorten wenst die ook nog eens mooi zijn om te zien dan bent u bij De Wit Hekwerk op de perfecte plek.

We hebben vele verschillende versieringen die we in het design kunnen verwerken. Zo kunnen volgens diverse stijlen die in andere regio’s worden gehanteerd een hek tot stand brengen. Hieronder kan men meer lezen over die diverse keuzen die men heeft. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u een advies over sierpoorten ontvangen van de specialisten van De Wit Hekwerken.

Sierpoort in stijl

Er zijn vele verschillende stijlen waaruit men kan kiezen bij De Wit Hekwerken. Zo kan men een sierpoort selecteren die beschikt over een klassiek patroon waarbij er pijlpunten op de top van iedere spijl geplaatst zijn. Dat is met name de stijl van Mexico en Utrecht. Daarbij zijn er op de dwarslat ook punten geplaatst om te voorkomen dat mensen daarop staan en vervolgens over het hek heen klimmen. De Wit Hekwerken biedt ook ronde vormen in het ontwerp aan zoals bij de sierpoorten van Helsinki of Monaco. Tevens zijn er ook stijlen die geen pijlen bevatten zoals Orion, Dublin, San Marino, Londen en Wageningen. Tevens is er een unieke vormgeving qua sierpoorten genaamd matsers waarbij er latten zo geplaatst zijn dat zicht door de poort heen vanaf één zijde optimaal is. Genoeg keuze dus in stijl bij De Wit Hekwerken.

Vraag om advies

Het is mogelijk om bij De Wit Hekwerken een professioneel advies aan te vragen. Hiermee kan men de juiste beslissing nemen omtrent het aanleggen van sierpoorten. Deze specialist informeert u dan over alles wat u wenst te weten en wat belangrijk is om te weten. Dan bent u geheel voorzien van informatie en kunt u de mooiste hekken en poorten uitkiezen.