Speelhuisjeskeuze
Home

Sfeercreatie door wand-/ vloerbetegeling op maat

Voor een écht goede uitstraling in uw huis is het van belang dat uw woonomgeving één uitstraling heeft en de omgeving op elkaar is afgestemd. Er zijn twee onderdelen die enorm bijdragen aan het creëren van een bepaalde sfeer in uw interieur: de vloertegels en wandtegels. Bij Pand 16 heeft u een mooie variatie aan stijlen en materialen voor vloeren én wanden, waardoor u altijd iets kan vinden dat ideaal in uw huis past en aan uw wensen voldoet.

Opties vloertegels en wandtegels

Het is altijd zo geweest dat er een standaard muur was en een vloer die niet te opvallend was. Die tijd is al even voorbij en de implementatie van vloertegels en wandtegels in uw huis kan het hele karakter van uw interieur vormen. Zowel de vloertegels als wandtegels hebben hier een belangrijke rol in en met de technieken van vandaag de dag kan er bijna elke sfeer gecreëerd worden door de toepassing van verschillende prints op de tegels.

Bij tegels voor zowel vloeren als wanden heeft u de keuze uit de materialen; natuursteen, keramische tegels, cement en PVC tegels. Ieder van deze tegels heeft zijn voor en nadelen, zo zijn cement en keramische tegels goedkoper dan natuursteen en zijn PVC tegels in opkomst omdat het zo praktisch is. Voor meer details hierover is het aan te raden een kijkje te nemen op de website van Pand 16 en advies op maat te ontvangen door een van hun productspecialisten.

Sfeercreatie met Pand 16

Bij Pand 16 werken uitsluitend experts die veel ervaring hebben met het plaatsen van tegels voor vloeren en wanden in verschillende interieurs en ruimtes. Als er dus iemand een goed advies kan geven over hoe er een bepaalde sfeer gecreëerd moet worden in uw interieur, dan zijn het medewerkers van Pand 16. Voor een weloverwogen beslissing komt u tevens met uw eigen ogen in de showroom van Pand 16 een kijkje nemen en naar de vloer- of wandtegels waar u interesse in heeft en laat u zich adviseren op basis van wat u voor uitstraling en sfeer zoekt in uw ruimte.

 

https://www.pand16.nl/