Speelhuisjeskeuze
Home

Pijl en boog spel van Bubbelbal.nl | Bubbelbal.nl

Op zoek naar een leuke activiteit die u met uw collega’s, vrienden of familie kunt doen? Dan kennen wij een activiteit waar u sowieso blij van wordt: namelijk het pijl en boog spel van Bubbelbal.nl. Dit spel wordt ook wel Archery Attack genoemd en het wordt gezien als de nieuwste teamsport in Nederland. Benieuwd waarom u deze activiteit sowieso moet boeken? We leggen het graag aan u uit.

Handboog en rubberpijlen

Archery Attack is een combinatie van boogschieten, paintball en trefbal. Het pijl en boog spel van Bubbelbal.nl gaat als volgt: gewapend met een handboog en speciale rubber-pijlen ga je de strijd aan met elkaar. Er bestaan twee spelvarianten: zo kun je spelen in teams of speelt ieders voor zich. Waar je ook voor kiest: het pijl en boog spel van Bubbelbal.nl is een erg veilig spel, doordat de pijlen van rubber zijn. Wel wordt het spel ervaren als erg spannend, aangezien de pijlen met flink veel snelheid geschoten kunnen worden. Uiteraard krijgt u voordat het spel begint uitleg over het boogschieten en de spelvarianten door één van de ervaren werknemers van Bubbelbal.nl.

Voor wie?

Als u dit spel wilt uitoefenen dan hoeft u echt niet met een hele grote groep te zijn. Het pijl en boog spel van Bubbelbal.nl kunt u namelijk al reserveren vanaf 8 personen. De minimale leeftijd voor dit spel is 12 jaar. Ideaal dus om te spelen met uw collega’s tijdens een personeelsfeest of met uw vrienden of vriendinnen tijdens een vrijgezellenfeest.

Vragen over het pijl en boog spel van Bubbelbal.nl?

Heeft u na het lezen van deze blog nog vragen over het pijl en boog spel van Bubbelbal.nl? Of wilt u graag een reservering plaatsen? Neem dan contact op met Bubbelbal.nl en u wordt verder geholpen.

https://www.bubbelbal.nl/activiteiten/archery-attack/