Speelhuisjeskeuze
Image default
Home

Loodgieter-nijmegen.nl voor spoed

Loodgieter-nijmegen.nl is elke dag 24 uur per dag beschikbaar voor spoedklussen voor een loodgieter in Nijmegen. Dus heeft u last van lekkage, bel ons dan. Het is belangrijk om snel te handelen bij lekkages om erger te voorkomen. Of het nu gaat om een daklekkage of een lekkende leiding, wij staan voor u klaar. Wij zijn in staat om lekkages snel op te sporen, zonder hierbij gebruik te maken van veel hak- en breekwerk. 

De voordelen van loodgieter-nijmegen.nl 

Als u kiest voor loodgieter-nijmegen.nl profiteert u van verschillende voordelen. Wij hanteren namelijk zeer scherpe prijzen en zoals hiervoor genoemd zijn wij voor spoedgevallen 24 uur per dag en ook in het weekend bereikbaar. Wanneer u met ons een afspraak maakt, of dat nu voor onderhoud of een spoedklus is, komt er een deskundige monteur langs. Wij streven naar de best mogelijke service. Daarom houden wij zoveel mogelijk rekening met uw agenda en denken wij graag met u mee. Bij vragen helpen wij u graag met deskundig advies. U kunt bij ons niet alleen terecht met spoedklussen, maar ook voor het onderhoud en de installatie van cv-ketels. Het is hierbij zelfs mogelijk om een onderhoudscontract met ons af te sluiten. 

CV-onderhoud

Het onderhoud van uw cv-ketel moet u niet onderschatten. Regelmatig onderhoud zorgt er namelijk voor dat uw cv-ketel langer meegaat, storingen eerder worden voorkomen en reparatiekosten binnen de perken blijven. Heeft u een oudere ketel, denk dan aan jaarlijks onderhoud. Bij nieuwere ketels is eens in de twee jaar voldoende. Wilt u geen omkijken meer hebben naar het onderhoud van uw cv-ketel? Dan is het bij ons mogelijk om een onderhoudscontract af te sluiten. Wij berichten u dan vooraf wanneer het weer tijd is voor onderhoud en plannen direct een afspraak met u in. 

CV-installatie

Het laten installeren van een nieuwe cv-ketel kan verstandig zijn. Een nieuwere ketel heeft namelijk een hoger rendement en bespaart uiteindelijk op uw energiekosten. Daarnaast vergroot u het comfort van uw woning, omdat uw woning sneller op temperatuur is. Wij hebben deskundige monteurs in dienst die uw cv-ketel vakkundig installeren. Zo bent u verzekerd van het beste resultaat. Wilt u meer weten over onze diensten? Kijk dan op onze website.