Speelhuisjeskeuze
Image default
Home

Loodgieter-apeldoorn.nl staat voor u klaar

De loodgieters van loodgieter-apeldoorn.nl in Apeldoorn staan graag voor u klaar als u snel op zoek bent naar een loodgieter bij u in de buurt. Als er een spoedgeval plaats vindt, dan kunt u meteen telefonisch contact met ons opnemen om een afspraak te maken.

CV-Ketel onderhoud bij Loodgieter-apeldoorn.nl

Naast een lekking of spoedgeval kunt u ook bij loodgieter-apeldoorn.nl terecht voor het installeren van uw CV-ketel of juist de onderhoud van uw ketel. Wij begrijpen dat het laten installeren van een nieuwe ketel wel wat nadenk tijd vraagt omdat het vaak een grote aankoop is. Ook merken wij dat klanten het vaak lastig vinden om te bedenken welke ketel zij moeten kiezen. Daarom geven wij graag advies. Heeft u eenmaal gekozen? Dan zorgen wij dat het product zo snel mogelijk geïnstalleerd is in uw woning of pand. Het belangrijke voordeel hiervan is dat uw woning snel lekker warm is, waar een oudere ketel langer tijd nodig heeft om uw woning op te kunnen warmen. Ook als u een minder hoog budget heeft, kunt u bij ons ook ervoor kiezen om het product te huren in plaats van te kopen. Houd er rekening mee dat het in beide gevallen belangrijk is om de cv-ketel goed te onderhouden. Wij raden aan om bij een nieuwe ketel tweemaal per jaar onderhoud te laten doen. Bij oudere ketels raden wij aan om dit minimaal eenmaal per jaar te doen. Niet alleen voor de kwaliteit van uw ketel maar ook voor uw eigen veiligheid omdat u niet het risico wilt lopen dat er koolmonoxide vrijkomt in uw woning. Deze stof is erg giftig voor mensen en is niet te ruiken of te zien. Onze vakkundige loodgieters kunnen dit voorkomen door uw ketel regelmatig te onderhouden.

Onderhoudscontract

Wij begrijpen ook dat veel mensen een druk leven hebben waardoor het onderhouden van uw cv-ketel misschien niet uw nummer één prioriteit is. Men vergeet snel een afspraak te maken waardoor het er bij inschiet. U kunt bij ons een onderhoudscontract aanvragen waardoor er automatisch eenmaal of tweemaal per jaar een afspraak wordt ingepland. U kunt dan aangeven of dit uitkomt of niet. Schikt het niet? Dan plannen wij een nieuwe datum.