Speelhuisjeskeuze
Home

Kiezen voor een inbouw gashaard

Heeft u al een open haard maar bent u het zat steeds met hout te moeten stoken voor wat warmte? Een inzet gashaard is dan een uitstekend idee! Doordat er al een rookkanaal aanwezig is, is de installatie een eitje. Ook wanneer u besluit een nieuwe woning te bouwen, of u gaat uw huis verbouwen en wilt graag een gashaard, dan is een inbouw gashaard zeker mogelijk! In deze situatie is kan het rookkanaal mooi strak worden weggewerkt, en heeft u een mooi geheel.

Een inbouw gashaard is, zoals hierboven genoemd, een haard die je bouwt in een al bestaande schoorsteelmantel. Echter kan deze ook aangelegd worden in een nieuwe situatie, of wanneer u besluit uw huis te verbouwen. Het is namelijk een flinke klus die gepaard gaat met veel hak en sloopwerk. Wanneer je besluit te kiezen voor een inbouw gashaard in plaats van een inzet gashaard, besef je dan dat het behoorlijk wat voeten in aarde heeft, en je er niet gemakkelijk meer bij kunt. Verder heeft een inbouw gashaard natuurlijk ook veel voordelen. Denk bijvoorbeeld aan het rendement. Wanneer u uw openhaard besluit te vervangen voor een inbouw gashaard, dan behaalt u ruim 65% rendement. Dit in tegenstelling tot de open haard, die maar 10% rendement behaalt, en beter voor het milieu! Daarnaast kunt u bij een inbouw gashaard helemaal zelf bepalen hoe deze er uit moet komen te zien, en deze helemaal naar uw smaak maken.

Een inbouw gashaard als hoofdverwarming

De vlammen van een inbouw gashaard zijn dan wel niet echt, maar dat is niet te zien! Het verschil tussen het vlammen van een gashaard of echt houtvuur is bijna niet van echt te onderscheiden door allerlei ontwikkelingen van de afgelopen jaren. Daarnaast is een inbouw gashaard veel veiliger dan een open haard! U hoeft nooit meer bang te zijn voor spattende vonkjes en brand, een inbouw gashaard geeft u namelijk dezelfde sfeer maar wel in veiligere omstandigheden. De voordelen van inbouw gashaarden houden maar niet op, want een inbouw gashaard kan zélfs dienen als hoofdverwarming voor uw hele huis! Nederlandse fabrikanten hebben een gashaard ontwikkeld die zo krachtig is dat hij met een druk op de knop uw huis voorziet van heerlijke knusse warmte. Heeft u al een centrale verwarming? Geen probleem! Deze inzet gashaarden zijn gemakkelijk aan te sluiten op de bestaande centrale verwarming.

Meer informatie?

Wanneer u op zoek bent naar een inbouw gashaard bent u bij Haardenstore aan het juiste adres. Haardenstore is dé leverancier als het gaat om inbouw gashaarden en beschikt over een zeer groot assortiment. Liever meer informatie of de haarden in het echt bekijken! Aarzel niet en neem contact met ons op of kom langs in onze showroom!

http://www.haardenstore.nl/gashaarden/inbouw-gashaarden