Speelhuisjeskeuze
Home

Elektrische haarden van nu

Tegenwoordig worden er nog maar weinig huizen gebouwd met open haard. Dit is lastig wanneer u toch graag wil genieten van oplaaiende vlammen en knisperend houtvuur. Het bouwen van een open haard brengt een hoop gedoe en rommel met zich mee, en daar zit niet iedereen op te wachten. Gelukkig is er een oplossing om toch van de heerlijke warmte van een haard te genieten, namelijk: een elektrische haard.

Het aansluiten van een elektrische haard is appeltje eitje. Het enige wat u nodig hebt is een beetje ruimte en een stopcontact. Elektrische haarden zijn daarom ideaal wanneer u ruimte in uw huis over heeft. Zit u toevallig met een hoek in uw huis waarvan u niet weet wat u ermee moet? De elektrische haard is de oplossing voor een beetje extra sfeer!

Realistisch vlammenspel

Nu denkt u misschien: “elektrisch vuur kan er toch nooit hetzelfde uitzien als een echte haard?” Tegenwoordig wel! De ontwikkelingen zijn inmiddels zo ver dat het vlammenspel van een elektrische openhaard er zó realistisch uitziet, dat u bijna geen verschil ziet tussen een elektrische open haard. Een van de nieuwste ontwikkelingen is bijvoorbeeld een elektrische haard waarbij 3D vlammen en echte rook worden gecreëerd, het is dus niet meer zo ‘plat’ als vroeger. De elektrische haarden van nu maken veelal gebruik van waterdamp om het houtvuur nóg echter te laten lijken.

Ruim assortiment

Haardenstore heeft keuze uit bijna 25 verschillende soorten elektrische haarden, en daarnaast keuze uit een uitgebreid assortiment van diverse topmerken. Haardenstore geeft u de keuze uit vrijstaande elektrische haarden, inbouw elektrische haarden, inzet elektrische haarden en hangende elektrische haarden. Een inzet elektrische haard is bijvoorbeeld een goede oplossing wanneer u liever niet met hout of gas wil stoken, en uw open haard wil vervangen door een elektrische variant. Voor het optimale nostalgische gevoel kunt u ook een elektrische haard in een schouw laten bouwen, er is van alles mogelijk!

Kom eens een kijkje nemen in onze showroom

Voor iedere smaak en ruimte is er wel een passend model, en wij helpen u graag bij de keuze van de juiste elektrische openhaard. In onze showroom in Rijssen hebben wij een breed assortiment en gespecialiseerde medewerkers die u graag persoonlijk advies geven.

http://www.haardenstore.nl/elektrische-haarden