Speelhuisjeskeuze
Home

De mooiste speelhuisjes voor kinderen

Speelhuisjes voor kinderen; waar hebben we het dan precies over? Onder speelhuisjes verstaan we in dit geval buiten-speelhuizen. Deze zijn in vele soorten en maten verkrijgbaar, van kunststof speelhuizen tot mooie houten speelhuisjes

Speelplezier

Speelhuisjes zonder trap zijn vaak al geschikt voor dreumesen. Zij beleven eindeloos veel plezier aan alleen al het open en dicht doen van raampjes en deuren. De gekleurde materialen zorgen voor een fantasierijk geheel. Maar ook grotere kinderen zijn verzot op kinderspeelhuisjes. Deze mogen wat uitgebreider zijn en bijvoorbeeld een trap hebben. Het speelhuisje kan hiermee een gewone hut vervangen. Kinderen ervaren dergelijke speelhuisjes als hun eigen domein en kunnen vaak langdurig heerlijk buitenspelen op deze wijze. De huisjes passen in vrijwel iedere tuin en komen ook nog eens mooi tot hun recht wanneer deze volledig van ongepolijst hout vervaardigd zijn. 

Bestellen

Denk nu niet direct dat je bij iedere willekeurige bouwmarkt slaagt voor de aankoop van een speelhuisje; de keuze is vaak beperkt en de afwerking laat te wensen over. Bezoek Huis en Tuin specialist Catagus, tevens leverancier van tuinhuizen, voor de meest fraaie kinderspeelhuisjes. Deze zijn direct online te bestellen en worden binnen enkele werkdagen afgeleverd aan huis. 

Catagus is webwinkelkeur lid. Hiermee is een vertrouwde aankoop gewaarborgd.