Speelhuisjeskeuze
Image default
Home

Hou van je haar: onvergetelijke kapsels

Kom jij geregeld thuis van de kapper met een ontevreden gevoel over het eindresultaat? Je had nog zogezegd dat het niet te kort geknipt wilde hebben met slechts een paar highlights. De kapper had het begrepen en was met jouw haar aan de slag gegaan. Echter, al snel merkte je op dat het helemaal niet zo zou worden als je voor ogen had gehad. Je had nog in willen grijpen, maar het was al te laat. Jouw nieuwe kapsel bestond uit een boblijn en een geblondeerde coupe. Teleurgesteld keek je thuis in de spiegel; je hoopte dat het er maar weer snel uit zou groeien.

Kappersafspraken verlopen lang niet altijd zoals je had gehoopt. Hoewel het eindresultaat niet zo dramatisch hoeft te zijn als in het bovenstaande voorbeeld, herkent One Kappers maar al te goed de verhalen. Om die reden besteden wij bij One Kappers uitgebreid aandacht aan het verhaal van de klant. Wij zorgen ervoor dat wij precies begrijpen wat onze klanten voor ogen hebben en bieden hun een onvergetelijke kappersbeurt. Niet voor niets duurt onze behandeling gemiddeld een uur, waarbij wij het haar wassen en onderzoeken hoe het haar het beste geknipt kan worden. Krullen knippen is voor onze kappers in delft geen probleem en top haarverzorging delft is onze norm. Op die manier kun jij weer gaan genieten van jouw nieuwe look en verbluffende looks vertonen op ieder aankomend feestje. Wil jij ook weer houden van jouw haar? Plan dan snel een afspraak bij One Kappers of kom langs in onze salon zonder afspraak!

Kapsels knippen is een vak apart en dat weten de kappers van One Kappers maar al te goed. Om die reden bieden wij een unieke behandeling, waardoor jouw haar weer gaat stralen. Aarzel dus niet langer, maar kom langs bij One Kappers in Delft en laat ons je haar verzorgen!

https://www.onekappers.nl/