Speelhuisjeskeuze
Image default
Mode en Kleding

Een leren schoudertas als laptoptas

Een alternatief voor de aktetas is de lederen schoudertas. Het is ook rechthoekig, maar heeft een schouderband. U heeft dus geen vrije hand nodig om uw laptop, notebook of tablet te dragen, maar kunt hem gewoon over uw schouder hangen. Dit maakt het transport een stuk gemakkelijker. Zelfs een hoger gewicht stoort je in dit geval niet veel.

Als u de voorkeur geeft aan een hoogwaardige schoudertas als laptoptas, kiest u natuurlijk voor leer. Het is ideaal voor deze tas, omdat het de nodige stabiliteit geeft zodat er niets met je gadget gebeurt. U heeft veel extra vakken beschikbaar om andere items in op te bergen. Als u naar uw werk of universiteit gaat, kunt u ook de nodige bladen, mappen of schriften meenemen. Je hebt ook het voordeel dat je tas er stijlvol uitziet en veel aandacht trekt.

Net als bij de aktetas heb je ook hier het probleem met de naden, die na een tijdje hun kracht verliezen. Het beste leer heeft geen zin als de naden niet goed aansluiten. En natuurlijk moet je vanwege het leer een hogere prijs verwachten, tenzij je je toevlucht neemt tot imitatieleer.

Een ander type zijn de laptophoezen, die je ook in leer kunt krijgen. Ze bieden net genoeg ruimte voor de laptop en liggen als een tweede huid dicht bij elkaar. Meestal kunt u de mouwen sluiten met een rits of een drukknoopsluiting. Leder is ook hier een ideaal materiaal omdat het er modern uitziet en toch bescherming garandeert. U kunt ook verschillende maten kopen, zodat u modellen kunt vinden voor zowel notebooks of tablets als laptops. U heeft een grote selectie van verschillende laptophoezen met verschillende kleuren en designs.