Speelhuisjeskeuze
Home

Gevelbeplating: snel, veilig en betaalbaar

Bouwen of renoveren met gevelbeplating? Heeft u daar al aan gedacht voor uw nieuwe project? Het bouwen met gevelbeplating is al lang niet meer voorbehouden aan industriële panden. Gevelbeplating wordt ook toegepast op andere utiliteitsbouw. Denk aan scholen en flats. En steeds vaker komt het ook voor bij woningbouw. Wie eens iets anders wil dan de standaard metselstenen kan voor gevelbeplating kiezen. Helaas hebben gevelplaten de laatste tijd wat minder positief in het nieuws gestaan. Denk aan de afgebrande flat in Londen en onlangs besloot een hogeschool in Nederland om de deuren te sluiten omdat gebleken was dat de panelen brandgevaarlijk waren. Maar ik kan u verzekeren dat er met dergelijke beplating niet meer wordt gewerkt!

De gevelbeplating is van een hoge kwaliteit en daarmee betrouwbaar

We hebben het hier over veilige gevelbeplating. De platen zijn in diverse profileringen en kleuren beschikbaar. En natuurlijk kunt u ervoor kiezen om de voor-geïsoleerde platen te laten plaatsen. Zo bent u zeker van een goede isolatie en de bouw gaat snel. Na-isoleren kost veel tijd. Die tijd bespaart u met het aanschaffen van geïsoleerde platen. En een gevel behoeft natuurlijk licht en toegang tot het pand. Er bestaat de mogelijkheid om ramen en deuren in de beplating te plaatsen. Ook hierin heeft u ruime keuze. Er zijn feitelijk geen beperkingen in de bouw. Ook renoveren behoort tot de mogelijkheden. Soms is het niet meer dan nieuwe platen aanbrengen. Dan blijft de constructie staan. Maar ook aanpassingen zonder het hele pand overhoop te halen zijn mogelijk.

Laat u informeren en sta versteld van de mogelijkheden

Informeert u eens bij de leverancier van dak- en gevelbeplating. Verneem wat mogelijk is en wat verstandig is voor de uitvoering van uw project. Laat u voorlichten en adviseren en wie weet heeft men nog andere opties in de aanbieding waaraan u nog niet gedacht heeft. U hoeft het wiel niet helemaal zelf uit te vinden. Experts laten graag weten wat ze voor u kunnen betekenen.

https://www.egbv.nl/