Speelhuisjeskeuze
Home

Coding and marking

Tegenwoordig kunnen we steeds meer printen, het is geen probleem meer om enveloppen, pakketten, visitekaartjes en nog veel meer te bedrukken, we hebben tegenwoordig zelfs 3D-printers, hiermee kan u uw eigen product printen. Door het gebruiken van verschillende materialen is dit mogelijk, nog niet alle producten kunnen tegenwoordig bedrukt worden en voordat een product is geproduceerd bent u heel wat uren verder. Dit maakt het 3D printen voor sommige mensen niet heel erg aantrekkelijk. We krijgen tegenwoordig steeds meer geavanceerde printers die ervoor zorgen dat dit allemaal mogelijk is. In de toekomst zal dit nog wel uitgebreid worden, ondanks dat al bijna alles bedrukt of geprint kan worden zijn er altijd nog wel producten die op dit moment nog niet geprint kunnen worden.

Tegenwoordig is er het systeem: coding and marking. Met dit systeem kan je producten coderen of markeren. Zo kan je precies bijhouden hoeveel producten er zijn geproduceerd, dit staat dan geregistreerd. Zo weet je als bedrijf precies hoeveel producten je hebt en welke producten het zijn. Dit kan door de speciale printers op uw producten worden aangebracht, naast dit kan de printer ook streepjescodes toevoegen of een houdbaarheidsdatum, ideaal voor in de winkel waar de producten worden verkocht. Door middel van de streepjescode kan het product snel gescand worden aan de kassa en de houdbaarheidsdatum hoort op alle producten te staan waar dit van toepassing is.

KBA metronic is een bedrijf die printers verkoopt, die het systeem marking and coding bevatten, maar die dus ook uw houdbaarheidsdatum op producten kan bedrukken. Voor meer informatie kan u dan ook altijd even langs gaan op hun website. Zij bieden namelijk ook meerdere printers aan die u misschien heel goed zou kunnen gebruiken. Hier vindt u ook nog een aantal artikelen met informatie over coding and marking, die u verder op weg kunnen helpen.

http://www.kba-metronic.com/nl/