De specialist voor al uw houten vloeren

Speelhuisjeskeuze

Houten vloeren worden steeds populairder in Nederland. Veel mensen vinden het mooi en een houten vloer brengt een warme sfeer met zich mee. Bax Houthandel is de specialist als het aankomt op houten vloeren kopen. Wij hebben alle typen houten vloeren en bieden deze aan voor een voordelige prijs. Wij produceren zelf onze vloeren en hoeven dus geen rekening te houden met een tussenhandel. Dit betekent dat de vloeren van de hoogste kwaliteit zijn en dat u nooit teveel betaalt. Kortom, als u een houten vloer zoekt, zoek dan niet verder.

Voordelen houten vloeren

Houten vloeren zijn niet alleen mooi, maar ze zijn ook erg handig. Op houten vloeren is viezigheid lastig te zien. Wat daarnaast een groot voordeel van een houten vloer is, is dat het makkelijk schoon te maken is. Normaal gesproken zou één keer per week stofzuigen voldoen om de vloer schoon te houden. Het laatste voordeel van de houten vloer is dat het krassen bijna niet zichtbaar zijn. U hoeft zich dus geen zorgen te maken dat als u gaat schuiven met meubels.

Waarom houten vloeren van bax houthandel?

Wij hebben de beste houten vloeren van Nederland. Naast kwaliteit staan wij bekend om ons brede assortiment. In Nederland hebben we een aantal filialen waar u onze vloeren kunt bekijken. We hebben een showroom in Barneveld en daarnaast filialen in Utrecht, Amsterdam en Zoetermeer. Waar u ook woont, er is altijd een filiaal bij u in de buurt. Wij werken niet samen met een tussenhandel. Dit heeft voor u als voordeel dat onze distributie snel gaat en de kosten voor u laag zijn.

Typen houten vloeren

Zoals gezegd, wij staan bekend om ons brede assortiment houten vloeren. Onze showroom heeft echte productvoordelen. Beuken vloeren zijn erg populair bijvoorbeeld. Beuken in verschillende afwerkvormen, door de fijne nerf en hout structuur is het met kleuring goed voor elkaar te krijgen om het op andere houtsoorten te laten lijken. Zo krijgt u met onze de mahonie receptuur een uiterlijk van mahonie of kersen. Wij leveren beuken houten vloeren en lamelparket vorm, een beuken toplaag op multiplex. Op deze wijze krijgt u een stabiele vloer. Meer informatie over houten vloeren vindt u op www.baxhouthandel.com