Speelhuisjeskeuze
Home

Veilig en efficiënt verhuizen

Verhuizen is een tijdrovend en vooral vervelend klusje. Het vergt veel voorbereiding en brengt een hoop rommel met zich mee. Om de verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen geven wij u graag een paar tips, zodat het allemaal wat draaglijker wordt.

Pak uw spullen slim in

Door uw spullen goed in te pakken en optimaal gebruik te maken van de ruimte in de verhuisdoos voorkomt u een hoop schade en onnodig gesleep. Zorg in ieder geval dat alles wat u mee wil nemen op de dag van de verhuizing al klaar staat. Dit scheelt een boel gestress. Label tevens de dozen met de ruimte of verdieping waar deze moeten komen te staan. Dit is gemakkelijk voor de verhuizers, en zo hebt u alles direct op de juiste plek staan. Zorg er daarnaast voor dat alles wat in de dozen zit, vast zit. Doe dit door dozen op te vullen zodat spullen niet meer kunnen verschuiven.

Servies

Servies en glazen kunt u het best inpakken in vloeipapier. Borden en schalen plaatst u op de zijkant in de doos, omdat u het risico loopt dat de borden of schalen breken door de druk die erop staat. Opvullen van de doos kunt u het best doen met handdoeken of theedoeken, om verschuiving te voorkomen. De doos te zwaar maken is ook niet verstandig, zo wordt hij lastig te tillen. Daarnaast is het dubbel handig, want de handdoeken en theedoeken moeten toch worden meeverhuisd, twee vliegen in één klap dus.

Elektrische apparaten

(Waardevolle) elektrische apparaten kunt u het best inpakken in de originele verpakking. Heeft u deze niet meer, dan voldoet een verhuisdoos ook. Echter dient u deze wel op te vullen met vulmateriaal als kranten of textiel. Wanneer u vloeistoffen wil verhuizen moet u er zeker van zijn dat deze helemaal goed zijn afgesloten. U bent namelijk niet verzekerd tegen lekschade. Planten kunt u het best op de verhuisdag zelf inpakken. U laat eerst het overtollige water uit de pot of vaas lopen en vouwt daarna een vloeipapier om de plant heen, en plaatst de plant rechtop in een doos.

Bovenstaande tips zijn ook goed te gebruiken wanneer u uw spullen wil verhuizen naar een opslagruimte. Een opslagruimte is een uitstekende oplossing om (overtollige) spullen veilig en geconditioneerd op te slaan.

http://www.bloxopslag.nl/opslagruimte/