Speelhuisjeskeuze
Home

Last van uw gebit? Ga naar de tandarts voordat het te laat is!

Heeft uw pijn aan uw kiezen of gewoon last van uw gebit en bent u opzoek naar een ervaren tandarts in de regio Rotterdam? Dan is het belangrijk dat u kiest voor een tandarts dat zich specialiseert in de behandelingen die u wilt laten doen (dit kan op advies van de Tandarts)

Tandartspraktijk Dentia in Rotterdam

U kunt een afspraak maken bij deze tandarts via de website of even bellen om een bezoek aan de tandarts in te plannen. Tandarts Dentia (Rotterdam) staat bekend om zijn klantvriendelijkheid en de juiste behandelingen waarin ze specialiseren, tevens heeft deze tandartspraktijk een groot team van gespecialiseerde tandartsen die in de meeste gevallen ook uw eigen taal spreken.

Een bezoek aan de tandarts hoeft niet duur te zijn.

In tegenstelling tot andere tandartsen is tandartspraktijk Dentia aangesloten bij alle zorgverzekeraars, dit is gemakkelijk op te vragen via Zorgkaart Nederland, met maar liefst 101 positieve reviews is Dentia een tandarts die we kunnen aanraden als u een behandeling nodig heeft aan uw gebit. Ook wanneer u een klikgebit reparatie, kronen of bruggen nodig heeft zit u bij Dentia zeker goed.

De slogan van Dentia luidt:

“Een bezoek aan de tandarts is niet alleen voor een mooi gebit, het moet ook een glimlach opleveren”. Een slogan waar ik, Jonathan – als tandarts blogger tevreden van wordt. Na een bezoek aan deze tandarts in Rotterdam begrijp je dat deze tandarts zich overduidelijk onderscheidt met service en kwaliteit. De tandarts heeft ruime openingstijden en een afspraak maken kan zonder wachttijden, handig wanneer je last hebt van je gebit en hier snel een oplossing voor wilt hebben.

Specialisaties van Tandartspraktijk Dentia

Niet alleen voor een halfjaarlijkse controle kun je een bezoek brengen aan deze tandarts, patienten van deze tandartspraktijk zijn welkom voor:

  • Klikgebit Reparaties (en behandenlingen)
  • Kunstgebit Reparaties (en behandelingen)
  • Implantaten en implantologie
  • Voor spoed gevallen
  • Kronen en Bruggen
  • Prothese voor het gebit
  • …en andere behandelingen

Een afspraak maken in Rotterdam bij Dentia doet u gemakkelijk

Als u zich wilt inschrijven als patient is dat binnen een paar minuten al geregeld, u kunt dat gemakkelijk doen via de website van Dentia door het inschrijfformulier  in te vullen of door even te bellen naar 010-3074288. De vriendelijke telefonistes vertellen u graag wanneer u terecht kunt voor een eerste afspraak.