Speelhuisjeskeuze
Home

Lamelparket

Lamelparket is een stijlvolle betaalbare oplossing wanneer je een vloer wilt gaan leggen. Wanneer je een woning betrekt waar iemand anders in heeft gewoond, dan kom je altijd dingen tegen die niet naar jouw smaak zijn. Zo is het type vloer altijd erg persoonlijk. Velen kiezen simpelweg voor vloeren die zijn gemaakt van kunststof. Deze zijn relatief goedkoop, maar weinig smaakvol. Anderen houden meer van vloeren die zijn gemaakt van natuurproducten. Je wilt je huis natuurlijk naar jouw smaak inrichten. Steeds meer mensen kiezen daarbij voor houten vloeren. In de categorie houten vloeren is het lamelparket enorm populair. Dat is ook helemaal niet vreemd. Met lamelparket haal je simpelweg betaalbare schoonheid in huis. De charme van een houten vloer, voor een betaalbare prijs. De mogelijkheden met een lamelparket zijn werkelijk ongekend. Je moet hierbij denken aan variatie, toepassingen en prijzen. Er zijn echter wel wat zaken waar je op moet letten wanneer je kiest voor houten vloeren. Wanneer je niet goed geïnformeerd bent, dan kan dit ten koste gaan van je lamelparket. Bij Bax Houthandel gaat er een wereld voor je open op het gebied van houten vloeren.

Lamelparket bij Bax Houthandel

De specialist op het gebied van lamelparket is Bax Houthandel. Bax Houthandel produceert alles zelf. Dat betekent dat er geen sprake is van tussenhandel die de prijs opdrijft, zonder enige waarde of kwaliteit toe te voegen aan het product. Dat maakt Bax Houthandel simpelweg goedkoper dan anderen. Daarbij heeft Bax Houthandel een zeer breed assortiment aan lamelparket. Voor elke toepassing en voor voor elke ruimte biedt men een geschikte en betaalbare oplossing. Zoals gezegd, produceert men alles zelf. Bax Houthandel heeft een prachtige showroom in Barneveld die zeer de moeite waard is. Vakmanschap, kunde en kennis staan hoog in het vaandel. Lamelparket heeft men in de meest uiteenlopende houtsoorten en prijsklassen.

Vestigingen

Voor lamelparket kan je tercht bij de vestiging in Barneveld. Ook zijn er vestigingen in Zoetermeer, Amsterdam en Utrecht. Wanneer je kiest voor lamelparket of een ander soort houten vloer, zorg dan dat je goed geïnformeerd bent over het onderhoud, de aanleg en de prijzen. Bezoek daarom eens de website van Bax Houthandel.