Speelhuisjeskeuze
Home

Enkele redenen om voor een Eiken vloer te kiezen

Er zijn vele redenen om voor een eiken vloer van Bax Houthandel te kiezen. Het geheim van het transformeren van een huis in een thuis is om je eigen stempel erop te drukken. Vaak zal uw smaak veranderen telkens wanneer u het interieur van uw woning verandert. Van de afwerking tot de kleur, verschillende soorten vloeren zullen de kracht hebben om de toon van een ruimte drastisch te veranderen. Dit betekent dat het vinden van een vloer die zich zal aanpassen aan de hele reeks stijlen die uw woning door de jaren heen zal zien, een belangrijk onderdeel is om van uw huis uw thuis te maken.

Een Eiken vloer staat voor kracht en duurzaamheid

Voor het vinden van de juiste Eiken vloer is het kiezen van een hoogwaardig materiaal dat de tand des tijds kan doorstaan, essentieel. Als een van de sterkste en duurzaamste van alle houtsoorten, garanderen Eiken vloeren huiseigenaren dat ze de vruchten van hun investering op de lange termijn zullen plukken. Massieve Eiken vloeren zijn niet alleen bestand tegen dagelijks gebruik, maar ook tegen rot, bederf en insectenplagen. Met een verwachte levensduur van meer dan 25 jaar is een massief Eiken vloer een praktische en esthetische keuze voor uw huis.

Een Eiken vloer biedt een hoogwaardige esthetiek

Rustieke Eiken vloeren zijn door de eeuwen heen een vaste favoriet geweest bij interieurontwerpers. Of u nu de moderne en minimalistische look in uw woonkamer wilt krijgen of vintage chique elementen in uw gang wilt integreren, de veelzijdigheid van een Eiken vloer betekent dat u met deze hoogwaardige houten vloeren bijna elke interieurstijl kunt creëren. Terwijl antieke Eiken vloeren vooral bekend staan om hun natuurlijke goudbruine tinten, zijn massief houten vloeren ook verkrijgbaar in verschillende tinten, die variëren van geborsteld wit en grijs tot donkere espresso en zwarte tinten. U kunt er dus zeker van zijn dat u de esthetiek kunt bereiken die u nastreeft met deze eersteklas vloerkeuze.

Een Eiken vloer biedt gemak bij het schoonmaken

In tegenstelling tot tapijt, dat geuren, stof en vlekken kan bevatten, zorgt de vlekbestendige afwerking van een Eiken vloer ervoor dat het ongelooflijk gemakkelijk schoon te maken is.  Regelmatig borstelen of licht stofzuigen van de vloeren betekent dat u het risico van vuil op krassen op het beschermende oppervlak kunt verminderen. Met de optie om een massief Eiken vloer eenvoudig af te schuren en opnieuw af te sluiten na enkele jaren van zware slijtage, behoudt uw vintage Eiken vloer zijn glans gedurende de hele levensduur.

Klaar voor een eiken vloer? Bekijk vandaag nog het assortiment houten vloeren online of bel de professionals van Bax Houthandel: 0342-420880 voor meer advies.