Speelhuisjeskeuze
Home

Kunstgras voor sport & spel

Voor kinderen wilt u het liefst een veilige, kleurrijke maar vooral prettige speelplaats. Kunstgras heeft alles om kinderen een heerlijke speelomgeving te bieden. Het gebruik van kunstgras biedt een speelplaats met verschillende kleuren en maten wat de speelplaats een avontuurlijke uitstraling geeft. Op deze manier wordt spelen leuk en uitdagend. Op een speelplaats is veiligheid een belangrijke factor. Een kind leert door vallen en opstaan. Maar we willen natuurlijk niet dat kinderen zich bezeren. Kunstgras moet daarom worden voorzien van een onderlaag die de valt opvangt. Het kunstgras van Vario is NEN-gecertificeerd, waarmee veiligheid is gegarandeerd. Voor ouders is dit een geruststellende gedachten, ze kunnen hun kind veilig laten spelen op het kunstgras.

Multifunctionele kunstgrasvelden

Elke sport vraagt om eigen sporttechnische eigenschappen. Bij hockey is de samenstelling van een kunstgrasveld anders dan bij voetbal. Maar wat als er meerdere sporten op één kunstgrasveld worden gespeeld? Hoe worden alle wensen beantwoord? De kunstgrasvelden van Vario zijn multifunctioneel! Er kunnen verschillende kunstgrasvormen op één veld gelegd worden. Op deze manier voldoet kunstgras aan de verschillende wensen van een sportliefhebber! Het kunstgras van Vario is bestand tegen intensief gebruik. Sporters kunnen zich uitleven op de kunstgrasvelden en van hun sport hun passie maken. En er zijn geen excuses meer om de sport een keer af te zeggen; het kunstgras is bestand tegen alle weersomstandigheden. Dus leef je lekker uit op het kunstgrasveld, ook na een harde regenbui.

Kies Vario!

Bent u klaar om van het kunstgras te genieten? Er zijn meer mogelijkheden. Maak niet alleen de speelplaats groen en veilig, maar trek dit door naar uw tuin. Het kunstgras van Vario is niet te onderscheiden van natuurgras, waardoor u uw tuin er altijd perfect uit ziet. Bezoek de showroom om de mogelijkheden van kunstgras te ontdekken.

https://vario-kunstgras.nl/