Speelhuisjeskeuze
Home

Dak en gevelbeplating voor woning- en utiliteitsbouw

Er wordt na lange tijd gelukkig weer meer gebouwd. Niet alleen woningbouw krijgt een nieuwe impuls maar met de aangetrokken economie ook weer meer utiliteitsbouw. Ook de bouw kent een continue ontwikkeling. Als je denkt dat alles al wel bedacht is zijn er toch altijd weer nieuwe vindingen. Dat werkt op een aantal gebieden positief. Met name tijd en kosten zijn daarin belangrijke parameters. Tijd is geld. Maar in korte tijd wel kwaliteit neerzetten vraagt om goede producten en deskundigen. De producten worden tegenwoordig gevonden in beplating. Dat klinkt misschien saai maar dat is het zeker niet. Dak en gevelbeplating worden steeds vaker toegepast.

Bouwen met beplating in woningbouw of utiliteitsbouw: bijna alles is mogelijk

Kennen we dak- en gevelbeplating al ruime tijd in de utiliteitsbouw zijn er nu steeds meer durfals die dit verplaatsen naar een ander bouwsegment. Namelijk de woningbouw. Vooral woningbouwverenigingen die gaan renoveren maken gebruik van de beplating. En de resultaten zijn verbluffend. De panden worden onherkenbaar en mooi. Dak en gevelplaten zijn in vele uitstralingen leverbaar. Natuurlijk maken profilering en kleur de bepalende factor in uiterlijk. Maar de toepassing kan ook bijzondere effecten opleveren. Denk maar eens aan dakpanplaten op een gevel. Dat geeft een bijna jaren dertig uitstraling.

Platen met licht, isolatie, ramen en deuren

Bijna alle soorten beplating zijn leverbaar met isolatie. Hiermee bouwt u snel en effectief met een heerlijk binnenklimaat. Werken in een aangename temperatuur en perfect daglicht maakt de inspanning aangenamer. Daar waar nodig kunt u op nagenoeg elke gewenst plek een raam of deur laten monteren. Of het nu om geïsoleerde platen gaat of niet. Een lichtstraat kan erg aangenaam licht in uw pand brengen. Meer weten over alle mogelijkheden? Neem dan contact op met een erkende specialist in bijvoorbeeld gevelbeplating, zij kunnen u ten alle tijden voorzien van informatie over de nieuwe trends en mogelijkheden, daarnaast kunnen zij u voorzien van advies dat past bij uw situatie.

https://www.egbv.nl/