Speelhuisjeskeuze
Home

Kartonnen bekers op maat

 

Al uw kartonnen bekers op maat haalt u bij Koffiebekerbestellen.nl. Als specialist in koffieproducten bieden wij u alles wat u nodig hebt voor een snelle bak koffie of thee. We leveren grote hoeveelheden aan kartonnen koffiebekers voor bedrijven en voor organisaties die evenementen organiseren waar veel thee en koffie wordt geschonken.

Als overige diensten kunnen wij uw bekertjes bedrukken met een opdruk naar keuze. Deze zijn in full-color voor een kwaliteitvolle afbeeldingen. Daarnaast is er nog een heel assortiment aan accessoires die niet mogen ontbreken of die zeer handig zijn. Hierbij kunt u denken aan suiker, koffiecreamer, roerstaafjes en dergelijken. Wenst u ook gebruik te maken van onze handige services? Ga naar onze webshop en kies voor kartonnen bekers op maat.

Kartonnen koffiebekers bedrukken

Wilt u een professionele impressie maken? Laat dan uw kartonnen koffiebekers bedrukken op maat. Door in hoge kwaliteit kleur uw logo of bedrijfsnaam op uw drinkbekertjes te laten drukken zorgt u voor een originele en professionele uitstraling. Mensen zullen hun rustmoment associëren met uw merk, naast het feit dat een bedrukte kartonnen beker meer indruk maakt dan een blanco plastic bekertje.

De marketing van uw bedrijf kunt u zo dus op een goedkope manier uitbreiden. De koffiebekers hoeft u enkel te laten bedrukken de rest gaat vanzelf. Hebt u dus behoefte aan wat meer professionaliteit in de kantine of op de plek waar u koude of warme dranken aanbiedt, ga dan voor kartonnen bekers met bedrukking op maat.

Koffiebekerbestellen.nl

Koffiebekerbestellen.nl is de website voor u indien u op zoek bent naar kartonnen bekers op maat of aan koffie gerelateerde goederen of diensten. Voor overige producten kunt u denken aan koffie-accessoires zoals koffiecreamersticks, suikersticks, houten en plastic roerstaafjes, maar ook trays om drinkbekers in grotere hoeveelheden met één hand te vervoeren.

Daarnaast zijn er nog koffiedeksels om de inhoud warm te houden. Deze deksels zijn voorzien van een handige drinktuit zodat deze niet van de beker af gehaald hoeft te worden en de vloeistof zijn warmte blijft behouden. Wenst u dus kartonnen bekers op maat met bijbehorende accessoires neem dan een kijkje op onze website en vraag de offerte aan.