Speelhuisjeskeuze
Home

Een Sloep verhuren of huren van 6 personen

Een sloep huren voor 6 personen? Een bekend adres is Biesbosch Sloepenverhuur

Een 6 persoons sloep huren voor een geweldige relaxte buitendag op het water, midden in de natuur van de Biesbosch? Dat is eenvoudig, snel en betrouwbaar te regelen via Biesbosch Sloepenverhuur. Het bedrijf ligt in de buurt van Drimmelen.

Wij verhuren al jaren sloepen en boten aan particulieren, die niet in het bezit zijn van een vaarbewijs. Dat is voor de huur van onze sloepen ook niet nodig. Onze 6 persoons sloepen zijn makkelijk te navigeren, zijn zuinig in gebruik en zien er schoon en aantrekkelijk uit. Ze zijn voor 100% uitgerust met de benodigde materialen, inclusief voor 6 personen zwemvesten. Een sloep huren bij ons bedrijf is zonder risico.

Onze 6 persoons sloepen zijn prima afgewerkt, zowel van binnen en van buiten. Ze zijn nooit ouder dan 2 jaar. Na iedere verhuur worden zij weer totaal nagekeken en schoongemaakt. Komt u een sloep bij Biesbosch Sloepenverhuur huren dan bent u verzekerd van een voor 100% betrouwbare boot. 

Een 6 persoons sloep huren voor in de Biesbosch: Biesbosch Sloepenverhuur is een betrouwbaar adres

Wilt u een sloep huren voor een rustige vaardag door de Biesbosch, of wilt u een actieve dag op het water meemaken? Bij ons bedrijf kan het allemaal. Wij kunnen het ook voor u arrangeren, als u bij ons een 6 persoons sloep huurt.Wij hebben ervaring ixn familiefeestjes, zakenuitjes of sport-en speldagen.  Wij leveren zonodig een combi aan activiteiten, inclusief het eten en drinken hierbij.

Afhankelijk van het 6 persoons gezelschap op de boot, groot of klein, jong of oud, geven wij u tips en routes voor een geslaagde boottocht door de Biesbosch, de grootste zoetwaterdelta van Europa. Hier is zoveel te doen, dat wij u de tip meegeven: Vergeet nooit uw verrekijker mee te brengen als u een sloep komt huren!

Biesbosch Sloepenverhuur staat bekend als een klantvriendelijk en servicegericht bedrijf, waar u zonder risico een betrouwbare sloep voor 6 personen kunt huren. Belt u voor nadere informatie, wij staan u graag te woord.