Speelhuisjeskeuze
Home

Een mantelzorgchalet vindt u bij Wernsen

Bent u op zoek naar een mantelzorgchalet voor uw opa en oma, of voor uw moeder of vader? Dan moet u een kijkje nemen bij Chaletbouw Wernsen. Zij maken en leveren mantelzorgchalet voor particulieren. Of u nou zoekt naar een standaard chalet of een op maat gemaakte, bij Chaletbouw Wernsen heeft u een ruime keus in het assortiment.

Een mantelzorgchalet op maat laten maken

Een mantelzorgchalet moet natuurlijk bij diegene passen die er in gaat wonen. Daarom kunt u bij Chaletbouw Wernsen een op maat gemaakt chalet regelen. U geeft ons de wensen van de chalet en wij regelen het voor u. Bovendien geven we u advies wat het beste is voor diegene die er gaat wonen en voor de bouw zelf. Met onze kennis en ervaring weten wij precies wat het beste is voor uw chalet. Bovendien regelen wij alles voor u. Van vergunning, productie tot plaatsing. Alles onder één dak geregeld. Dit geeft u een goede rust.

Ervaring van Meneer Visser

‘Mijn opa kon niet meer voor zichzelf zorgen. Ze wilde hem eerst in een verpleeghuis doen, maar dat zagen wij allemaal niet zitten. Dus gingen we samen met de familie op zoek naar een andere optie. Al snel kwamen we op de conclusie om een mantelzorgchalet te regelen achterin de tuin. We gingen zoeken op het internet naar aanbieders en vonden snel de website van Chalet Wernsen. Alles zag er goed en we hadden meteen een afspraak gemaakt voor een gesprek. Bij het gesprek hadden we een goed gevoel over de chalet op maat en over de samenwerking tussen ons. Toen de chalet er eenmaal stond was het echt een plaatje. Mijn opa hoeft niet naar een verpleeghuis en wij kunnen nog optimaal genieten van onze opa.’

Neem contact op met Wernsen

Wilt u ook een chalet op maat laten maken door Wernsen of wilt u meer advies over het plaatsen van een mantelzorgchalet? Neem dan gerust een kijkje op de website van Chaletbouw Wernsen. Daar vindt u inspireerde woonchalets die al bestaan en meerdere informatie over de service van Wernsen.